Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστές ομπρέλα: Στην Πάτρα αναζητείται το δίδυμο των κακοποιών
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστές ομπρέλα: Στην Πάτρα αναζητείται το δίδυμο των κακοποιών

Ληστές ομπρέλα: Τους ληστές με την… ομπρέλα (!) ψάχνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Πάτρα, μετά τη ληστρική επιδρομή που εξαπέλυσαν με θύμα 17χρονο, ο οποίος προσωρινά λειτουργούσε το περίπτερο. Οι δράστες, που διέφυγαν μετά τη ληστεία, είχαν καλύψει τα κεφάλια τους με σκούφους, φορούσαν μάσκες, δήθεν για προστασία από τον covid-19, αλλά και ομπρέλα. […]

Ληστές ομπρέλα: Τους ληστές με την… ομπρέλα (!) ψάχνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Πάτρα, μετά τη ληστρική επιδρομή που εξαπέλυσαν με θύμα 17χρονο, ο οποίος προσωρινά λειτουργούσε το περίπτερο. Οι δράστες, που διέφυγαν μετά τη ληστεία, είχαν καλύψει τα κεφάλια τους με σκούφους, φορούσαν μάσκες, δήθεν για προστασία από τον covid-19, αλλά και ομπρέλα. Ο ένας από τους δράστες την άνοιξε, ακριβώς στην κατεύθυνση που υπήρχε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος για να μην καταγράφονται οι κινήσεις του όπως και του συνεργού του. Ο τελευταίος με κεφαλοκλείδωμα στον άτυχο, έντρομο υπάλληλο, του κόλλησε ένα μαχαίρι στο λαιμό και του είπε «θα σε σκοτώσω αν δεν μου δώσεις τα λεφτά».

Από τον Πέτρο Καρσιώτη

Εν τέλει άρπαξαν οι ληστές 500 ευρώ από το ταμείο και έσπευσαν να διαφύγουν. Ωστόσο, πέραν των άλλων προανακριτικών ενεργειών οι αστυνομικοί της Πάτρας, αναζητούν πλέον και βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενα καταστήματα και κατά μήκος της πιθανής διαδρομής διαφυγής των ληστών.

Ο διαρρήκτης με τον μπαλτά

Από την άλλη πλευρά, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, πέρασαν χειροπέδες σε έναν άνδρα, διότι εισέβαλε από ανασφάλιστη πόρτα σε αυλή οικίας , με σκοπό την κλοπή, έχοντας στην κατοχή του έναν μπαλτά! Όμως, δεν πρόλαβε να αφαιρέσει τίποτε καθώς ο ιδιοκτήτης αντελήφθη την παρουσία του, ενημέρωσε την Αστυνομία και συνελήφθη από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή. Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα μπαλτά.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο συλληφθείς νωρίτερα διέρρηξε οικία στην Πάτρα και αφαίρεσε τρεις βαλίτσες, που περιείχαν ένα κινητό τηλέφωνο, ενδύματα και ένα ραδιόφωνο.

Δείτε ακόμη

Tέλος Οκτωβρίου η ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ
«Βροχή» τα πρόστιμα από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή
Γκίκα: Παράνομη πράξη οι καταλήψεις σχολείων – Δεν υπάρχουν ουσιαστικά αιτήματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις