ΠΑΟΚ – Σβαμπ: “Μπορούμε πρόκριση”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Σβαμπ: “Μπορούμε πρόκριση”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΠΑΟΚ - Σβαμπ: “Εχω καλό προαίσθημα, να δείξουμε θάρρος και θράσος επιθετικά και μπορούμε να νικήσουμε και να την πρόκριση”

29.09.2020 | 18:51

ΠΑΟΚΣβαμπ: Ο Στέφαν Σβαμπ εκπροσώπησε τους παίχτες του ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Ο Αυστριακός μέσος έδωσε το σύνθημα νίκης για το αυριανό παιχνίδι. Ανέλυσε την παρουσία του ‘δικέφαλου’ στην πρώτη αναμέτρηση με τους Ρώσους. Kαι τόνισε πως θα μπορούσε η ομάδα να είχε πετύχει περισσότερα στο πρώτο παιχνίδι. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα σημεία, που θα κρίνουν τον αυριανό αγώνα. Ξεκαθάρισε, πως οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να παίξουν πειθαρχημένα, ενώ θα πρέπει να έχουν θάρρος. Όμως, ανέφερε πως η Κράσνονταρ είναι μία ομάδα, που μπορεί να την περάσει ο ΠΑΟΚ.

Για το αυριανό ματς σε σύγκριση με το πρώτο o Σβαμπ τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει πολλές διαφορές με τα παιχνίδια που παίξαμε στην έδρα μας. Αύριο ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον αγώνα. Μετά το πρώτο παιχνίδι ξέρουμε καλύτερα τον αντίπαλό μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι. Θεωρώ ότι και η άμυνά μας θα πρέπει να είναι δυνατή. H άμυνα είναι αυτή που θα κρίνει το ποιος θα περάσει».

ΠΑΟΚ – Σβαμπ: “Στο ίδιο επιπεδο”

Αναφερόμενος στην ποιότητα των δύο ομάδων και τα σημεία κλειδιά του αγώνα ο Αυστριακός άσος του δικεφάλου σημείωσε: «Είναι αλήθεια ότι οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Από την μια η αντίπαλός μας έχει παίκτες με πολύ καλό ατομικό ταλέντο, είναι μια ομάδα που είναι επικίνδυνη επιθετικά. Uα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να τους κλείσουμε τους διαδρόμους. Από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να δείξουμε θάρρος και θράσος επιθετικά, εγώ έχω ένα καλό φίλινγκ για τον αυριανό αγώνα. Αν βοηθήσει ο ένας τον άλλον τότε μπορούμε να νικήσουμε και να προκριθούμε στους ομίλους».

Για το κλίμα μετά το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού: «Δεν σας κρύβω ότι μετά το παιχνίδι με την Κράσνονταρ υπήρξε απογοήτευση στα αποδυτήρια γιατί μας άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά είδαμε ότι είναι μια ομάδα που μπορούμε να την περάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Αφού έχουμε πετάξει εκτός διοργάνωσης την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με την Κράσνονταρ».

ΠΑΟΚ – Σβαμπ: “Μπορούμε”

Για την μεσαία γραμμή των δύο ομάδων: «Πράγματι η αντίπαλη ομάδα βάζει πολλούς παίκτες στον άξονα και είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός. Βάση του σχηματισμού που αγωνιζόμαστε ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, έχουμε και την υποστήριξη των συμπαικτών μας. Αν χρειαστεί τα χαφ μας να κάνουμε περισσότερα μέτρα για να κερδίσουμε τον αγώνα, τότε ευχαρίστως να το κάνουμε. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να περάσουμε».

Δείτε ακόμη:

Θωρακισμένη σε κανόνια η Λίβερπουλ 3-1 την Αρσεναλ
Προσοχή, συγκέντρωση και όλα για την πρόκριση λέει ο Βαλμπουενά
Σοκ στο φινάλε για τον κάκιστο Παναθηναϊκό, 1-1 με την ΑΕΛ
Exit mobile version