Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπέζος νέα σειρά – Παρουσιάστε: Ο ηθοποιός μιλάει για το νέο του επαγγελματικό βήμα
LIFESTYLE

Μπέζος νέα σειρά – Παρουσιάστε: Ο ηθοποιός μιλάει για το νέο του επαγγελματικό βήμα

Μπέζος Παρουσιάστε: Ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί, ενώ παράλληλα ξέσπασε κατά ορισμένων συναδέλφων του

Μπέζος νέα σειρά – Παρουσιάστε:  Για τη νέα σειρά με τίτλο «Παρουσιάστε» που κάνει απόψε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Γιάννης Μπέζος. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί, ενώ παράλληλα ξέσπασε κατά ορισμένων συναδέλφων του.  «Πρόκειται για μια σειρά που βασίζεται σε πρωτογενές σενάριο. Το υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς. Ναι, πραγματεύεται καταστάσεις του στρατού, την κωμική του πλευρά, θα έλεγα, με έναν τρόπο που αναγνωρίζεται από τον θεατή, ασχέτως αν έχει ή όχι βιωματική σχέση με αυτόν τον θεσμό. Γιατί οι γυναίκες δεν πάνε στρατό και τελευταία δεν θέλουν να πάνε ούτε οι άντρες. Τον αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, ανεξάρτητα που βγάζουν πολεμικές κορόνες αυτό το διάστημα. Η σειρά μας είναι λοιπόν μια καραμπινάτη κωμωδία. Εμπλέκονται δύο στρατόπεδα στη μεθόριο με τη Βουλγαρία και δύο Έλληνες διοικητές εκ διαμέτρου αντίθετοι», είπε ο 64χρονος στο «ΒΗΜΑgazino».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως μοιράζεται την καρέκλα του σκηνοθέτη με τον Μιχάλη Βογιατζάκη ο 64χρονος ηθοποιός δήλωσε:  «Εξ ανάγκης το κάνω. Τι εννοώ; Ο Μιχάλης Βογιατζάκης είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Πρόκειται για την πρώτη του σκηνοθεσία, μέχρι τώρα δούλευε ως βοηθός σκηνοθέτη. Έχουμε αναλάβει λοιπόν διαφορετικούς τομείς, όπως έκανα παλιά και με τον Ανδρέα Μορφονιό. Έχω επάνω μου το κομμάτι της διαχείρισης του κειμένου, το οποίο αλλάζω αρκετά όταν χρειαστεί, τη σχέση με τους ηθοποιούς, την προετοιμασία, αλλά και τη διαχείριση των σχέσεων με τον σταθμό. Ο Μιχάλης έχει αναλάβει το γύρισμα αυτό καθαυτό. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα παραμείνω όσο χρειαστεί. Μετά θα κάνω πίσω. Είναι πολύ κουραστικό πράγμα το γύρισμα. Διάφοροι συνάδελφοί μου μιλούν και δίνουν την εντύπωση ότι όταν εργαζόμαστε κάνουμε την πλάκα μας. Αυτά είναι μπούρδες. Γνωστοί λαϊκισμοί ανθρώπων που τους αρέσει να δημιουργούν κλίμα παιδικής χαράς, κάτι που προσωπικά σιχαίνομαι», είπε ο ηθοποιός .

Γιατί δεν συνεχίστηκε το «Ευτυχισμένοι μαζί»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης στο «ΒΗΜΑgazino» ο Γιάννης Μπέζος και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίο η επιτυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» δεν συνεχίστηκε για τρίτη σεζόν.

«Ήταν μια σειρά στην οποία όλα συνωμότησαν ώστε να γίνει επιτυχία. Πρόκειται για διασκευή ισπανικής σειράς (Los Serrano). Ήταν καλό το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ο Ανδρέας Μορφονιός ήταν στα ντουζένια του, η διανομή πολύ καλή, οι συνθήκες άριστες: εξίμισι μέρες γυρίζαμε το κάθε επεισόδιο. Είχαμε όρεξη όλοι μας και από τη σειρά βγήκαν και καλοί νέοι ηθοποιοί.

Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις