Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Αποστολή στο Αλκαζάρ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Αποστολή στο Αλκαζάρ

Σούπερ Λιγκ - 3η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός πρώτος αντίπαλος της ΑΕΛ στην ιστορική της έδρα 10 χρόνια μετά το τελευταίο της ματς εκεί

Σούπερ Λιγκ3η αγωνιστική: Δύσκολο απόγευμα για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Λάρισα εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα. Δεν έπαιξαν καλά και το 0-1 μάλλον «κολακευτικό» είναι. Επιθετικά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον «δικέφαλο». Το σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκαν και προετοιμάστηκαν για το παιχνίδι με δύο φιλικά. Έχουν γίνει μερικές προσθήκες στο μεσοδιάστημα, που θα δώσουν λύσεις.

Ενώ, το αποψινό παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία για την Λάρισα, καθώς θα αγωνιστεί στο ιστορικό «Αλκαζάρ» μετά από σχεδόν 10 χρόνια και θέλουν να την συνδυάσουν με νίκη. Απόψε, έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού δεν υπολογίζονται οι Ζίζιτς, Νούνιτς, Βινίσιους, Γλυνός, Λουφάκης, Χαρογιάν και Γκοτζαμανίδης. 

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Οι “πράσινοι”

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε άσχημα την σεζόν, αφού ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τρίπολης. Η εικόνα του δεν ήταν καλή. Δεν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και δεν αποτέλεσε απειλή για τους Αρκάδες. Δεν αγωνίστηκε την 2η αγωνιστική και έπαιξε ένα φιλικό για να προετοιμαστεί. Παρά τη νίκη δεν μπόρεσε να πείσει και φάνηκε ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Αποκτήθηκε ο Αντονίτο, ενώ ο κ. Αλαφούζος συναντήθηκε με τους Ρόκα και Πογιάτος για να συζητήσουν για τα θέματα, που υπάρχουν. Ο Ισπανός προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση του τους Βιγιαφάνες, Μαυρομάτη, Εμμανουηλίδη, Χατζηθεοδωρίδη. Καθώς και τον Αντονίτο που μολις προ λίγων ημερών έφτασε στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχει κάνει ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων με την ομάδα,.

Δείτε ακόμη:

Η ΑΕΚ επαγγελματικό τρίποντο 3-0 με τη Λαμία
Ο Ατρομητος ισοπαλία 2-2 με το ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ματσάρα με τρύπιες άμυνες στου Χαριλάου, 2-2 Αρης και Γιάννινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις