Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Νάπολι έξι αστέρων!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Νάπολι έξι αστέρων!

Serie A - αγωνιστικό: Διέσυρε την Τζένοα 6-0 - Ισοπαλία στη Ρώμη 2-2 η Γιουβέντους - Επαγγελματική νίκη η Μίλαν 2-0 την Κροτόνε

Serie Aαγωνιστικό: Μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις. Η Ρόμα έμεινε ισόπαλη στο 2-2 με την Γιουβέντους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Έκαναν φάσεις και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο. Η Ρόμα άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βερετού στο 31. Οι “μπιανκονέρι” κατάφεραν να αντιδράσουν και ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο. Στο 44’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 1-1. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Βερετού με δεύτερο προσωπικό του γκολ, σημείωσε το 2-1 και έστειλε τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Η Γιουβέντους ήταν λίγο καλύτερη και κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 69’ ο Ρονάλντο ξανά χτύπησε και έκανε το 2-2. Στην συνέχεια, έγιναν φάσεις και από τις δύο ομάδες, ωστόσο δεν μπόρεσε να αλλάξει. Έτσι, συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα.

Διαστημική Νάπολι! Σκόρπισε με 6-0 την Τζένοα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να πετυχαίνουν το γρήγορο γκολ. Στο 10’ ο Λοζάνο έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, πίεσαν αρκετά τους φιλοξενούμενους  και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για την επίτευξη ενός δεύτερου γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νάπολι μπήκε ακόμα πιο δυνατά. Πέτυχε και δεύτερο γκολ αμέσως, αφού στο 46’ ο Ζιελίνσκι έκανε το 2-0. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Στο 57’ ο Μέρτενς διεύρυνε κι’ άλλο την διαφορά. Ενώ, στο 65’ ο Λοζάνο με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν το 5-0 με τον Ελμάς. Ενώ, το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Πολιτάνο στο 72ο λεπτό.

Serie A – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Μίλαν νίκησε 2-0 την Κροτόνε εκτός έδρας (Κεσί 45+2’ (πεν), Ντίαζ 50’).  Η Σπέτσια ηττήθηκε με 1-4 από την Σασσουόλο (Γκαλαμπίνοφ 30’ – Τζούρισιτς 12’, Μπεράρντι 64’ (πεν), Ντεφρέλ 66’, Καπούτο 76’). Ενώ, η Βερονά νίκησε 1-0 την Ουντινέζε (Φαβίλι 57’).

Δείτε ακόμη:

Η ΑΕΚ επαγγελματικό τρίποντο 3-0 με τη Λαμία
Ο Ατρομητος ισοπαλία 2-2 με το ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ματσάρα με τρύπιες άμυνες στου Χαριλάου, 2-2 Αρης και Γιάννινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις