Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λέστερ εξολοθρευτής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λέστερ εξολοθρευτής!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Διέλυσε χωρίς έλεος 5-2 τη Σίτι στο Μάντσεστερ με ανατροπή - Γκέλαρε η Τότεναμ 1-1 με Νιούκαστλ εντός

Πρέμιερ Λιγκαγωνιστικό: “Έβρεξε” πέναλτι στο Μάντσεστερ! Η Σίτι ηττήθηκε με το βαρύ 2-5 από την Λέστερ και ξεκίνησε με το αριστερό την σεζόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «πολίτες» να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν γρήγορα το σκορ. Στο 4’ ο Μαχρέζ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισής. Στο 37’ ο Βάρντι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1.

Στο β’ μέρος, οι «αλεπούδες» έκαναν την ανατροπή. Στο 54’ ο Βάρντι χτύπησε ξανά και έκανε το 1-2. Ενώ, τέσσερα λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε το χατ τρικ ξανά με πέναλτι. Η Λέστερ δεν σταμάτησε και διεύρυνε κι’ άλλο την διαφορά της. Στο 77’ ο Μάντισον έκανε το 1-4. Η Σίτι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 84’ με Άκε. Οι φιλοξενούμενοι δεν το άφησαν αναπάντητο και στο 88’ ο Τιέλεμανς από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ισοπαλία στο Λονδίνο

Γκέλα έκανε και η Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» έμειναν ισόπαλα στο 1-1 με την Νιούκαστλ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά. Κυνήγησαν το γρήγορο γκολ και το πέτυχαν. Στο 25’ ο Λούκας έκανε το 1-0. Στην συνέχεια διατήρησαν την υπεροχή τους και έχασαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Δεν απειλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τότεναμ συνέχισε να είναι ανώτερη και να απειλεί τους φιλοξενούμενους. Έκανε φάσεις αλλά δεν μπορούσε να τις τελειώσει σωστά. Στο τέλος η κούραση έπαιξε τον ρόλο της και σε μια στιγμή χαλάρωσης έκανε πέναλτι. Στο 97’ ο Γουίλσον το εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στις «καρακάξες».

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Γουέστ Χαμ κατατρόπωσε με 4-0 την Γούλβς (Μπόουεν 17’,57’, Χιμένεθ 66’ (αυτγκ), Χάλερ 93’). Ενώ, η Σέφιλντ ηττήθηκε 0-1 από την Λιντς (Μπάμφορντ 88’).

Δείτε ακόμη:

Η ΑΕΚ επαγγελματικό τρίποντο 3-0 με τη Λαμία
Ο Ατρομητος ισοπαλία 2-2 με το ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ματσάρα με τρύπιες άμυνες στου Χαριλάου, 2-2 Αρης και Γιάννινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις