Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Αποστολάκης – καραντίνα: “Εμένα ο κορονοϊός με έσωσε”
LIFESTYLE

Κώστας Αποστολάκης – καραντίνα: “Εμένα ο κορονοϊός με έσωσε”

Κώστας Αποστολάκης - καραντίνα: Ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης εξήγησε πως η καραντίνα λειτούργησε άκρως ευεργετικά για εκείνον καθώς του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει χρόνο με τον εαυτό του.

Κώστας Αποστολάκης – καραντίνα: Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του μιλώντας για τις εμπειρίες της ζωής του σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο εκφράζοντας τις πεποιθήσεις του. Παράλληλα, εξήγησε πως η καραντίνα λειτούργησε άκρως ευεργετικά για εκείνον καθώς του έδωσε τη δυνατότητα να περάσει χρόνο με τον εαυτό του και μάλιστα στενοχωρήθηκε, όταν τελείωσε.

«Εμένα ο κορονοϊός με έσωσε. Στενοχωριέμαι που άλλους τους σκότωσε και τους έβαλε στο νοσοκομείο. Και θα δεις πολλούς που θα στο πουν αυτό. Μπορεί να μην αγκάλιαζα άλλους ανθρώπους, αλλά αγκάλιαζα τον εαυτό μου. Στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε η καραντίνα. Είπα “όχι” σε δουλειές και τώρα δεν μπορώ να ξαναμπώ σε δουλειές. Δούλευα 16 ώρες την ημέρα. Είχα μία τηλεοπτική και τρεις θεατρικές προτάσεις, αλλά δεν τις δέχτηκα. Έχω ακόμα δουλειά να κάνω με εμένα. Αυτή την περίοδο κάνω έναν απολογισμό της ζωής μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δείτε ακόμη

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις