Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μισή η Σίτι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μισή η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Κόντρα στη Λέστερ με πάρα πολλές απουσίες - Εν μέσω ευρωυποχρεώσεων η Τότεναμ κόντρα στη Νιούκαστλ

Πρέμιερ Λιγκπροαναγγελία: Έντονο ενδιαφέρον έχουν οι σημερινές αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Λέστερ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη κόντρα στην Γούλβς στην πρεμιέρα. Ενώ, νίκησαν και την Μπόρνμουθ στο Λιγκ Καπ. Απόψε, μόνος στόχος είναι το δύο στα δύο κόντρα στις «αλεπούδες». Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες, αφού λείπουν οι Αγκουέρο, Ζεσούς, Μπερνάρντο Σίλβα, Κανσέλο και Ζιτσένκο.

Από την άλλη, η Λέστερ έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει για πρώτη φορά στην ιστορία της να κάνει το τρία στα τρία στο ξεκίνημα. Αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από την Άρσεναλ, ωστόσο έπαιξε με αρκετές αλλαγές. Φάνηκε πως άφησε στην άκρη τη διοργάνωση για να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Τότεναμ με Νιούκαστλ εντός

Δυνατή αναμέτρηση και στο Λονδίνο. Η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Νιούκαστλ.  Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Έβερτον και επικράτησαν της Σαουθάμπτον στην συνέχεια. Κέρδισαν την Λοκομοτίβ Πλόντιβ και την Σκεντίγια στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχουν την ψυχολογία και θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί. Ακόμα, έχουν γίνει και προσθήκες, που θα δώσουν περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ. Από την άλλη, η Νιούκαστλ νίκησε την Γουέστ Χαμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματα και ηττήθηκαν από την Μπράιτον την 2η αγωνιστική. Ενώ, την Τετάρτη κατατρόπωσαν με 7-0 εκτός έδρας την Μόρκαμπ για το Λίγκ Καπ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Σέφιλντ κοντράρεται με την Λιντς στην αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για νωρίς το μεσημέρι. Ενώ, η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει την Γούλβς.

Δείτε ακόμη:

Γκέλα ΠΑΟΚ, 0-0 στο Βόλο λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με Κράσονταρ
Με χατ τρικ Φούλκρουγκ η Βέρντερ 3-1 διπλό στη Σάλκε
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναιτωλικό και τον κακό του εαυτό (2-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις