Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Εσπασαν καρδιές!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Εσπασαν καρδιές!

Serie A - αγωνιστικό: Η Ιντερ έχανε ως το 87’ και κέρδισε 4-3 τη Φιορεντίνα - Με μεγάλο διπλό 4-2 απέδρασε από το Τορίνο η Αταλάντα

Serie A – αγωνιστικό: Μεγάλα ματς με σούπερ θέαμα και πολλά γκολ στην πρεμιέρα της Serie A. Η Ίντερ νίκησε 4-3 την Φιορεντίνα και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «βιόλα» να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν γρήγορα το σκορ. Στο 4’ ο Κουάμε έκανε το 0-1. Η Ίντερ προσπάθησε να αντιδράσει. Πίεσε τους φιλοξενούμενους και έκανε αρκετές φάσεις. Τελικά έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 45+2’ ο Μαρτίνεζ έκανε το 1-1. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 με αυτογκόλ του Κετσερίνι στο 52’. Όμως, η απάντηση ήταν άμεση από την Φιορεντίνα. Στο 57’ ο Καστροβίλι σημείωσε το 2-2. Ενώ, στο 63’ ο Κιέζα πέτυχε το 2-3. Η Ίντερ πίεσε και στο τέλος του αγώνα έκανε την ανατροπή. Ο Λουκάκου στο 87’ ισοφάρισε και δύο λεπτά αργότερα ο Ντ’ Αμπρόσιο έκανε το τελικό 4-3, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Serie A – αγωνιστικό: Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Η Αταλάντα ξεκίνησε τη νέα σεζόν ακριβώς από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη. Πέρασε από την έδρα της Τορίνο με 2-4 αποδίδοντας εντυπωσιακά κατά διαστήματα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Στο 11’ ο Μπελότι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Στο 13’ ο Γκόμεζ ισοφάρισε. Ενώ, πέρασαν και μπροστά λίγο αργότερα με τον Μουριέλ. Λίγο πριν την ανάπαυλα διεύρυναν την διαφορά τους. Στο 42’ ο Χάτεμπουρ έκανε το 1-3. Όμως, ένα λεπτό αργότερα ο Μπελότι με δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το 2-3. Στο β’ μέρος, η Αταλάντα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος και δεν δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί το παιχνίδι.  Στο 54’ ο Ντε Ρουν έκανε το 2-4. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Σαμπντόρια ηττήθηκε με 2-3 από την Μπενεβέντο (Κουαλιαρέλα 8’, Κόλεϊ 18’ – Καλντιρόλα 33’, 72’, Λετίτσια 88’). Η Λάτσιο νίκησε 2-0 την Κάλιαρι εκτός έδρας (Λάτσαρι 4’, Ιμόμπιλε 74’).

Δείτε ακόμη:

Γκέλα ΠΑΟΚ, 0-0 στο Βόλο λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με Κράσονταρ
Με χατ τρικ Φούλκρουγκ η Βέρντερ 3-1 διπλό στη Σάλκε
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναιτωλικό και τον κακό του εαυτό (2-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις