Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ζητείται θαύμα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ζητείται θαύμα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Χόφενχαϊμ καλείται να βάλει φρένο στην ασταμάτητη πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν - Με Φράιμπουργκ η Βόλφσμπουργκ

27.09.2020 | 14:52

Μπουντεσλίγκαπροαναγγελία: Δύο αναμετρήσεις έχει σήμερα το πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα. Η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Νίκησαν με 3-2 την Κολωνία. Δεν είχαν καλή απόδοση, ωστόσο εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων τους για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους αν θέλουν να πετύχουν κάτι κόντρα στην Μπάγερν.

Από την άλλη, οι Βαυαροί είναι ασταμάτητοι. Έχουν σαρώσει όλα τα τρόπαια. Ξεκίνησαν με 8αρα κόντρα στην Σάλκε και την Πέμπτη κατέκτησαν (έστω και δύσκολα) το ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά το σύνολο του Χάνσι Φλίκ έχει μεγάλο βάθος. Είναι το φαβορί και θέλει να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με Φράιμπουργκ η Βόλφσμπουργκ

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με νίκη 3-2 την σεζόν κόντρα στην Στουτγκάρδη εκτός έδρας. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο το περισσότερο διάστημα, ωστόσο χαλάρωσε και δέχτηκε δύο γκολ. Απόψε, θέλει να κάνει το δύο στα δύο κόντρα σε μία ισχυρή αντίπαλο. Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ ήρθε ισόπαλη με την Λεβερκούζεν στην πρεμιέρα. Κέρδισε την Ντέσνα την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ και έχει στο μυαλό της το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Υπάρχει κούραση και θα γίνει ροτέσιον στο αποψινό ματς. Είναι αμφίρροπο το παιχνίδι, ωστόσο θέλει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Δείτε ακόμη:

Γκέλα ΠΑΟΚ, 0-0 στο Βόλο λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με Κράσονταρ
Με χατ τρικ Φούλκρουγκ η Βέρντερ 3-1 διπλό στη Σάλκε
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναιτωλικό και τον κακό του εαυτό (2-0)
Exit mobile version