Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τιμωρός η Χόφενχαϊμ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Τιμωρός η Χόφενχαϊμ!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Ισοπέδωσε 4-1 την Μπάγερν! - Η Βόλφσμπουργκ ισόπαλη 1-1 με τη Φράιμπουργκ λίγες μέρες πριν τη μάχη  με την ΑΕΚ

Μπουντεσλίγκααγωνιστικό: Γκολ και θέαμα στο «Ράιν-Νέκαρ Αρένα». Η Χόφενχαϊμ κατατρόπωσε με 4-1 την Μπάγερν Μονάχου και της έκοψε το αήττητο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν γρήγορα το προβάδισμα. Στο 16’ ο Μπίσακσιτς έκανε το 1-0.  Συνέχισαν έτσι και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 24’ με τον Νταμπούρ. Η Μπάγερν αντέδρασε και μείωσε λίγο αργότερα. Στο 36’ ο Κίμιχ έκανε το 2-1.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά επιθετικά. Έκαναν φάσεις και έβαλαν δύσκολα στους δύο κίπερ. Η Χόφενχαϊμ διεύρυνε την διαφορά της. Στο 77’ ο Κράμαριτς έκανε το 3-1. Η Μπάγερν προσπάθησε να μειώσει αλλά δεν κατάφερε κάτι. Μάλιστα, δέχτηκε και τέταρτο γκολ στο τέλος της αναμέτρησης. Στο 92’ ο Κράμαριτς με δεύτερο προσωπικό γκολ (πέναλτι) σημείωσε το τελικό 4-1.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Σκόνταψε η Βόλφσμπουργκ 1-1 με Φράιμπουρκ

Γκέλα για την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ! Η Φράιμπουργκ ήρθε ισόπαλη στο 1-1 με την Βόλφσμπουργκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να πιάνουν απροετοίμαστους τους φιλοξενούμενους. Στο 11’ ο Πέτερσεν έκανε το 1-0. Η Βόλφσμπουργκ αντέδρασε και κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης. Έκανε φάσεις, ήταν απειλητική και τελικά το πέτυχε λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 42’ ο Μπρέκαλο έκανε το 1-1. Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο. Η Φράιμπουργκ ήταν λίγο καλύτερη και είχε περισσότερη διάθεση. Έκανε φάσεις αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Πέρβαν. Το αποτέλεσμα έμεινε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Γκέλα ΠΑΟΚ, 0-0 στο Βόλο λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με Κράσονταρ
Με χατ τρικ Φούλκρουγκ η Βέρντερ 3-1 διπλό στη Σάλκε
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναιτωλικό και τον κακό του εαυτό (2-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις