Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Δραπέτευσε με Ράμος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Δραπέτευσε με Ράμος

Λα Λιγκα - αγωνιστικό: Η Ρεάλ 3-2 την Μπέτις στη Σεβίλλη με γκολ-πέναλτι του Ράμος στο 82’ - Γκέλα η Βαλένθια 1-1 με Ουέσκα, γκολ ο Σιόβας

Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Έντονο ενδιαφέρον είχαν τα παιχνίδια της Λα Λίγκα. Η Μπέτις ηττήθηκε με 2-3 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την «βασίλισσα» να μπαίνει δυνατά και να κυνηγάει το γρήγορο γκολ. Το πέτυχε στο 14’ με τον Βαλβέρδε. Οι γηπεδούχοι σντέδρασαν και πίεσαν την Ρεάλ. Έκαναν φάσεις και τελικά ισοφάρισαν στο 35’ με τον Μαντί. Ενώ, δύο λεπτά αργότερα πέρασαν μπροστά στο σκορ με τον Καρβάλιο. Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή.  Στο 48’ ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Έμερσον. Συνέχισαν να πιέζουν και έκλεισαν την Μπέτις στα καρέ της. Στο 82’ ο Ράμος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-3 και χάρισε τη νίκη στην «βασίλισσα».

Η Βαλένθια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουέσκα και οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Υπήρχε ένταση και καμία δεν μπορούσε να πάρει τον έλεγχο. Οι «νυχτερίδες» φάνηκε να ανεβάζουν τον ρυθμό τους και στο 38’ άνοιξαν το σκορ  με τον Βας. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ουέσκα αντέδρασε. Πήρε την πρωτοβουλία τον κινήσεων και πίεσε τους γηπεδούχους. Στο 60’ ισοφάρισε με τον Δημήτρη Σιόβα. Μετά το γκολ είχε αρκετές ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο δεν μπορούσε να τελειώσει σωστά τις φάσεις. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Σοσιεδάδ επικράτησε με 3-0 της Έλτσε εκτός έδρας (Πόρτου 55’, Γιανουζάι 77’ (πεν), Λόπεζ 94’). Ενώ, Αλαβές και Χετάφε στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της ημέρας νωρίς το μεσημέρι, κόλλησαν στο μηδέν.

Δείτε ακόμη:

Γκέλα ΠΑΟΚ, 0-0 στο Βόλο λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με Κράσονταρ
Με χατ τρικ Φούλκρουγκ η Βέρντερ 3-1 διπλό στη Σάλκε
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναιτωλικό και τον κακό του εαυτό (2-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις