Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Αουτσάιντερ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Αουτσάιντερ!

Σούπερ Λιγκ - 3η αγωνιστική: Στο Βόλο με την απρόβλεπτη ομώνυμη ομάδα ο ΠΑΟΚ με πολλές απουσίες  - Εντός με Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ3η αγωνιστική: Δύσκολο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του βορρά» αντιμετωπίζει τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό». Ενα παιχνίδι που αναμένεται με αρκετές παγίδες για τον δικέφαλο πριν την ευρωπαϊκή βραδιά. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από τον Άρη στην 2η αγωνιστική και δεν κατάφεραν να κάνουν το δύο στα δύο. Δεν έπαιξαν άσχημα, είχαν διάθεση, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα των «κίτρινων». Η ομάδα του Βόλου παρουσιάζει ασταθής και θέλει χρόνο για να “δέσει”. Ο προπονητής είναι καινούριος και δουλεύει με ένα επίσης αλλαγμένο ρόστερ, που δεν γνωρίζει. Μόνος απών της ομάδας από τη σημερινή αναμέτρηση είναι ο Νίνης, που είναι ανέτοιμος.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έρχεται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Κράσνονταρ. Έπαιξε καλά αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Ενώ, στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλος με τον Ατρόμητο σε ένα σκληρό παιχνίδι. Η ομάδα είναι κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια και θα πρέπει να κάνει διατήρηση δυνάμεων. Στο μυαλό όλων είναι η ρεβάνς της Τετάρτης. Ο «δικέφαλος» παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε άμυνα και επίθεση, ωστόσο το έργο του θα είναι δύσκολο. Το απουσιολόγιο είναι γεμάτο, αφού δεν υπολογίζονται οι ανέτοιμοι Μπίσεσβαρ, Μίσιτς, Σβιντέρσκι, Ροντρίγκο και Ντούγκλας Αουγκούστο αλλά και οι φευγάτοι Ζαμπά και Μάτος.

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Με Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Να συνεχίσει το αήττητο θέλει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη με την Ομόνοια στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με το δεξί και απόψε θέλει το δύο στα δύο. Η ομάδα του Πειραιά είναι κουρασμένη από τα απανωτά παιχνίδια. Με τον Παναιτωλικό έχει την παράδοση, αφού δεν έχει ηττηθεί ποτέ. Ο Μαρτίνς δεν θα έχει στην διάθεση του τους Φορτούνη, Πέπε και Σουντανί.

Από την άλλη, τα «καναρίνια» δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Στην πρώτη αγωνιστική μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με τον ΟΦΗ. Ενώ, έρχονται από την ήττα με την ΑΕΚ. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο άντεξαν μέχρι το 70’ όταν και άνοιξε το σκορ η «ένωση». Είναι μια σκληρή ομάδα, που πάντως αναζητά την πρώτη της νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Απών από το αποψινό παιχνίδι θα είναι μόνο ο αριστερός μπακ, Περέιρα.

Δείτε ακόμη:

“Έριξαν λάσπη, τους επιστρέφει και δεν λένε κουβέντα”
Φέρνει Ντέκερ για “πίσω” από τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός
Οι Αντετοκούνμπο, γίγαντες του μπάσκετ και της ανθρωπιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις