Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Τζόλης: “Μπορούμε την πρόκριση”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Τζόλης: “Μπορούμε την πρόκριση”

ΠΑΟΚ - Τζόλης: “Ετοιμος για το επόμενο παιχνίδι - Μας πρόδωσε η τύχη με την Κράσνονταρ αλλά με 1-0 περνάμε” είπε ο νεαρός επιθετικός

ΠΑΟΚ – Τζόλης: Μίλησε για όλα ο Χρήστος Τζόλης. Ο νεαρός επιθετικός έκανε δηλώσεις στην Nova ενόψει του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τον Βόλο. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς και δήλωσε, πως πρέπει να υπάρχει προσοχή και ξεκαθάρισε σε ποια σημεία θα κριθεί ο αγώνας. Ενώ, τόνισε πως ο δικέφαλος μπορεί να περάσει την Κράσνονταρ στην ρεβάνς. Ακόμα, μίλησε για το σχήμα χωρίς φορ, που έπαιξε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ρωσική ομάδα. Ανέφερε πως είναι κουρασμένος, αλλά έτοιμος για το ματς με τους Βολιώτες. Επίσης, ανέφερε πως το ροτέσιον μπορεί να βοηθήσει αρκετά την ομάδα και είναι πολύ σημαντικό.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε: «Νιώθω πολύ καλά. Δουλέψαμε καλά στην προπόνηση. Όλοι είμαστε υγιείς. Σίγουρα νιώθω κουρασμένος, αλλά παράλληλα κι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι». Ενώ, για το αν είναι σωματική ή ψυχολογική κούραση, πρόσθεσε: «Και τα δύο νομίζω. Ανάλογα πως τα συνδυάζεις και πως τα διαχειρίζεσαι. Ψυχολογικά όλοι είμαστε καλά. Χαλαρώνουμε με τις οικογένειές μας, βόλτες με φίλους, ώστε να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε πίσω το προηγούμενο παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο».

ΠΑΟΚ – Τζόλης: Για Κράσνονταρ και Βόλο

Όσον αφορά στον αγώνα με την Κράσνονταρ ο Τζόλης είπε: «Δεν ήμασταν τυχεροί, μας πρόδωσε η τύχη στο δοκάρι του Ομάρ και δύο λεπτά μετά δεχθήκαμε γκολ, χάσαμε και πέναλτι. Το 2-1 όμως δεν είναι κακό σκορ. Μπορούμε με 1-0 εδώ να πάρουμε την πρόκριση».

Για την διάταξη χωρίς φορ: «Ήταν κάτι διαφορετικό. Μας βοήθησε σε πολλά σημεία, αλλά είχαμε και μειονεκτήματα. Παίξαμε καλά με χαμηλά τη μπάλα, αλλά δεν είχαμε δυνατότητες στο ψηλό παιχνίδι. Παλέψαμε αρκετά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, νομίζω τα πήγαμε καλά».

Για τον αγώνα με τον Βόλο: «Είναι μία καλή ομάδα ο Βόλος, που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να την… πατήσουμε όπως με τον Ατρόμητο, μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρέπει να πάμε να πάρουμε τη νίκη και μετά να επικεντρωθούμε στην Ευρώπη». Όσο για το που θα κριθεί ανέφερε: «Πιστεύω στη δύναμη, αλλά αν παίξουμε γρήγορα και κάθετα, μπορούμε να το κάνουμε εύκολο για εμάς».

Τέλος, για το ροτέσιον: «Πιστεύω στη δύναμη, αλλά αν παίξουμε γρήγορα και κάθετα, μπορούμε να το κάνουμε εύκολο για εμάς».

Δείτε ακόμη:

“Έριξαν λάσπη, τους επιστρέφει και δεν λένε κουβέντα”
Φέρνει Ντέκερ για “πίσω” από τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός
Οι Αντετοκούνμπο, γίγαντες του μπάσκετ και της ανθρωπιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις