Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: “Ταύροι” για 2×2
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: “Ταύροι” για 2×2

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Λειψία στο Λεβερκούζεν κόντρα στην Μπάγερ - Με τη Βέρντερ αναζητά εξιλέωση η Σάλκε - Με Αουγκσμπουργκ εκτός η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκαπροαναγγελία: Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται η 2η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την Λειψία σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία με την Βέρντερ Βρέμης. Έδειξαν ένα καλό πρόσωπο και είχαν μερικές ευκαιρίες να σημειώσουν ένα γκολ. Απόψε, το έργο τους είναι αρκετά πιο δύσκολο και θα πρέπει να βελτιώσουν την επιθετική τους λειτουργία, αν θέλουν να πάρουν τη νίκη.

Από την άλλη, οι «κόκκινοι ταύροι» της Λειψίας επικράτησαν της Μάιντς στην πρεμιέρα. Έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία, ήταν σταθεροί αμυντικά και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο.  Φάνηκε, να μην επηρεάζονται από την φυγή του Βέρνερ και βρήκαν τρόπους να είναι απειλητικοί. Απόψε, θέλουν να κάνουν το ίδιο. Ετσι ώστε πριν μπουν στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ να αποκτήσουν ένα καλό προβάδισμα-πλασάρισμα στην μπουντεσλίγκα, παρακαταθήκη για τη συνέχεια.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Σάλκε και Βέρντερ

Η Σάλκε αντιμετωπίζει την Βέρντερ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τον διασυρμό με 8-0 από την Μπάγερν Μονάχου. Δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι, έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι και υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις τους. Έχουν αρκετά προβλήματα και κενά, που πρέπει να καλυφθούν. Από την άλλη, η Βέρντερ Βρέμης έρχεται από την ήττα με την Χέρτα Βερολίνου. Είχε προβλήματα αμυντικά, προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των «πρωτευουσιάνων».

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει την Ουνιόν Βερολίνου. Η Αρμίνια Μπίλεφελντ αντιμετωπίζει την Κολωνία και η Μάιντς υποδέχεται την Στουτγκάρδη.

Δείτε ακόμη:

“Έριξαν λάσπη, τους επιστρέφει και δεν λένε κουβέντα”
Φέρνει Ντέκερ για “πίσω” από τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός
Οι Αντετοκούνμπο, γίγαντες του μπάσκετ και της ανθρωπιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις