Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξιλέωση στη Σεβίλλη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξιλέωση στη Σεβίλλη

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Μόνο νίκη θέλει η Ρεάλ κόντρα στην Μπέτις - Την Ουέσκα φιλοξενεί η Βαλένθια για την επιστροφή στις νίκες

Λα Λίγκαπροαναγγελία: Έντονο ενδιαφέρον έχουν και οι αναμετρήσεις της Λα Λίγκα. Η Μπέτις κοντράρεται με την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι  στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Έχουν δύο στα δύο, αφού κέρδισαν την Αλαβές και την Βαγιαδολίδ. Η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί, ωστόσο το έργο της θα είναι αρκετά πιο δύσκολο.

Από την άλλη, η «βασίλισσα» ξεκίνησε με στραβοπάτημα. Ήρθε ισοπαλία με την Βαγιαδολίδ και για να πάρει τη νίκη σήμερα, πρέπει να παρουσιάσει το «καλό» της πρόσωπο. Υπάρχει ταραχή στις τάξεις της ομάδας και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για πολλούς λόγους. Και θα τους τονώσει το ηθικό, αλλά και θα φέρει ηρεμία στη θέση της τρέχουσας αναστάτωσης.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Βαλένθια και οι άλλοι

Η Βαλένθια αντιμετωπίζει την Ουέσκα στο «Μεστάγια». Οι « νυχτερίδες» ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στην Λεβάντε στην πρεμιέρα, ωστόσο την δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε από την Θέλτα. Έχει παρουσιάσει δύο διαφορετικά πρόσωπα ως τώρα. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν εξαιρετική σε όλους τους τομείς, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι έκανε αρκετά λάθη. Απόψε, θέλει τη νίκη που θα την ανεβάσει ψυχολογικά. Από την άλλη, η Ουέσκα έρχεται από ισοπαλία με την Χετάφε και ήττα με την Καντίθ. Δεν έχει σταθερή αμυντική λειτουργία, ενώ και επιθετικά δυσκολεύεται να απειλήσει. Απόψε, είναι το αουτσάιντερ αλλά θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, νωρίς το μεσημέρι η Αλαβές αντιμετωπίζει τη Χετάφε και η νεοφώτιστη Έλτσε αντιμετωπίζει την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Δείτε ακόμη:

“Έριξαν λάσπη, τους επιστρέφει και δεν λένε κουβέντα”
Φέρνει Ντέκερ για “πίσω” από τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός
Οι Αντετοκούνμπο, γίγαντες του μπάσκετ και της ανθρωπιάς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις