Ξύλο για τη μάσκα: Άνδρας έφτυσε στο πρόσωπο και χτύπησε συνεπιβάτη του στον ΗΣΑΠ

ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο για τη μάσκα: Άνδρας έφτυσε στο πρόσωπο και χτύπησε συνεπιβάτη του στον ΗΣΑΠ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ξύλο για τη μάσκα: Ένα νέο επεισόδιο με αρνητή της μάσκας να φτύνει συνεπιβάτη του.

25.09.2020 | 12:28

Ξύλο για τη μάσκα: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο τρένο του ΗΣΑΠ, με δύο άνδρες να πιάνονται κυριολεκτικά στα χέρια για τη χρήση μάσκας Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η αυτόπτης μάρτυρας Αμαρυσία Σιγάλα – Παρασκευοπούλου, ένας άνδρας που δεν φορούσε μάσκα χτύπησε νεαρό συνεπιβάτη του, όταν εκείνος του ζήτησε να απομακρυνθεί από κοντά του ή να φορέσει μάσκα. Σύμφωνα με την κ. Σιγάλα – Παρασκευοπούλου το συμβάν σημειώθηκε στον Ηλεκτρικό, με κατεύθυνση από Αττική προς Κηφισιά, περίπου στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης. Ειδικότερα, όπως ανέφερε μιλώντας στους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ένας άνδρας περίπου 45-50 ετών μπήκε στο βαγόνι χωρίς μάσκα και έκατσε δίπλα σε έναν νεαρό, ο οποίος καθόταν κοντά στην πόρτα.

«Κάποια στιγμή άρχισε να βήχει χωρίς να καλύπτει το στόμα του, με τον νεαρό να του ζητά ευγενικά ή να απομακρυνθεί ή να φορέσει τη μάσκα του» ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας: «Η αντίδραση του άνδρα ήταν να τον φτύσει στο πρόσωπο και στη συνέχεια να τον χτυπά στην πόρτα του τρένου». Όπως είπε, αμέσως μετά το συμβάν ο άνδρας χωρίς μάσκα βγήκε από το βαγόνι και απομακρύνθηκε, με το νεαρό να προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε.

ΜΜΜ: Καθημερινός συνωστισμός σε στάσεις και λεωφορεία

Σε μια έμμεση παραδοχή ότι υπάρχει πρόβλημα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ο πρωθυπουργός αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι του μηνύματός του στα μέτρα που θα ληφθούν λέγοντας ότι από την μεθεπόμενη εβδομάδα θα προστεθούν άλλα 100 λεωφορεία και άλλα 400 μέχρι το τέλος του χρόνου. Και χθες, πάντως, οι επιβάτες κυρίως στα δρομολόγια στο κέντρο της Αθήνας ταλαιπωρήθηκαν με τον συνωστισμό να ξεκινά από τις στάσεις.

Στο μετρό, δεκάδες επιβάτες περιμένουν -όλοι μαζί- για να μπουν στον ίδιο βαγόνι. Για πολλούς πλέον η χρήση του ιδιωτικού ΙΧ τους είναι η μόνο λύση. Γιατί μόνο έτσι νιώθουν ασφαλείς εν μέσω πανδημίας. Ορισμένοι βέβαια δεν έχουν δικό τους αυτοκίνητο και έτσι για να εξυπηρετηθούν είτε αναγκάζονται να πάνε με τα πόδια, είτε δανείζονται το αυτοκίνητο κάποιου φίλου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας 1.100 λεωφορεία, 250 περισσότερα από όσα παρέλαβαν, χωρητικότητας από 60 έως 150 ατόμων. Όπως είπε ο κ. Πέτσας για την αποσυμφόρηση των ΜΜΜ θα υπάρξει αύξηση του στόλου.

Δείτε ακόμη

“Μάστιγα” τα βίαια επεισόδια στα ΜΜΜ – Τον έδειρε επειδή του ζήτησε να μην βήχει πάνω του
Επικίνδυνες εικόνες – Αρνητής μάσκας πετάει το πρόστιμο, κλωτσάει συνεπιβάτη
“Οργανωμένο σχέδιο βανδαλισμών” – Η απάντηση ΣΤΑΣΥ για τις εικόνες συνωστισμού στο μετρό
Συγγρού: Τον έβγαλαν σηκωτό από το λεωφορείο επειδή αρνήθηκε να βάλει μάσκα (vid)
Βίντεο: Ξύλο σε λεωφορείο μεταξύ νεαρού και ηλικιωμένου για τη μάσκα
Μέσα στα γεμάτα λεωφορεία της Αττικής: «Δεν πιστεύω στον κορονοϊό, με προσβάλλει η χρήση μάσκας»
Exit mobile version