Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – γήπεδο: “Έργο εμβληματικό, υπερτοπικό”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – γήπεδο: “Έργο εμβληματικό, υπερτοπικό”

ΠΑΟ - γήπεδο: Επανήλθε με νέες δηλώσεις για το γήπεδο ο Δημαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ζήτησε υπομονή για την καθυστέρηση λόγω πανδημίας

ΠΑΟγήπεδο: Για το θέμα του Βοτανικού μίλησε ο Δήμαρχος Αθηνών. Ο κ. Μπακογιάννης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,48». Μίλησε για το σημαντικό ζήτημα του γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ανέφερε ότι το πλάνο καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, αλλά τόνισε ότι μπορεί να γίνει πράξη το νέο στάδιο της ομάδας. Ακόμα, ανέφερε πως το πρότζεκτ του Βοτανικού, είναι τεράστιο και είναι πέρα από τους «πράσινους». Ενώ, ξεκαθάρισε πως δική του επιθυμία είναι να χτιστεί το γήπεδο της ομάδας και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να μην είναι απλώς μια ανακοίνωση ή μια κορδέλα στα εγκαίνια»

Πιο αναλυτικά o Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε: «Γιατί έχουμε και την πανδημία. Γιατί έχουμε και τον κορωνοϊό. Γιατί η πόλη αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πολλά ζητήματα. Διότι η πόλη αυτή τη στιγμή έχει πολλά προβλήματα, τα οποία επηρέασαν τον προγραμματισμό μας. Γιατί για να γίνουν όλα αυτά σας περιέγραψε για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αναγκαστικά κάποια άλλα βγήκανε εκτός προγραμματισμού.

ΠΑΟ – γήπεδο: “Εργο υπερβατικό, υπερτοπικό”

Καταλήγοντας ο πρώτος πολίτης της Ελληνικής Πρωτεύουσας: «Σε κάθε περίπτωση για μας η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα έργο εμβληματικό. Είναι ένα έργο υπερτοπικό. Ξεπερνάει ακόμα και τον Παναθηναϊκό. Αυτό πρέπει να το σημειώσουμε. Είναι ένα έργο, το οποίο συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Είναι ένα έργο, το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει πράξη. Μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θα μου επιτρέψετε να μείνω εδώ και να μην το πάω παραπέρα. Η δικιά μου είναι αυτό που συζητάμε να μετουσιωθεί σε κάτι απτό, μετρήσιμο και ορατό. Να μην είναι απλώς μια ανακοίνωση ή μια κορδέλα στα εγκαίνια».

Δείτε ακόμη:

Μπάγερν η υπερκυπελλούχος Ευρώπης, 2-1 τη Σεβίλλη στην παράταση
Αγχώθηκε η Μίλαν με Ζλάταν και Μπόντο, πέρασε 3-2
Η ΑΕΚ 1-0 τη Σεν Γκάλεν στην Ελβετία, με Βόλφσμπορυργκ στα πλέι οφ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις