Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Αυλαία στο Βερολίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Αυλαία στο Βερολίνο

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Χέρτα υποδέχεται την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με ένα παιχνίδι ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα! Η Χέρτα Βερολίνου αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε ένα αμφίρροπο ματς. Οι γηπεδούχοι  ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Επικράτησαν με το εμφατικό 4-1 της Βέρντερ στην Βρέμη και θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο. Βελτίωσαν αρκετά την αγωνιστική εικόνα τους σε σχέση με το παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στην Μπράουνσβαϊχ, όπου και αποκλείστηκαν.

Παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο, είχαν μια σταθερή αμυντική παρουσία και είχαν μια εξαιρετική ανάπτυξη. Η παράδοση είναι με το μέρος τους, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και θα βάλουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Απόψε, θα απουσιάζουν οι Ντιλροσούν και Ασκασιμπάρ, ενώ και ο Κόρντομπα μπορεί να μείνει εκτός.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Η Αϊντραχτ

Από την άλλη πλευρά, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε την σεζόν. Έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την Αρμίνια Μπίλεφελντ στην πρεμιέρα. Το χειρότερό ήταν πως δεν έπεισε με την εμφάνιση της. Έκανε μερικά εύκολα λάθη στην αμυντική της λειτουργία, ενώ επιθετικά ήταν “μαγκωμένη”. Δεν μπορούσε να βρει τρόπους να διασπάσει την κλειστή άμυνα της Μπίλεφελντ. Πρέπει να βελτιώσει την επιθετική της λειτουργία. Ενώ, χρειάζεται προσθήκες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην σεζόν.  Θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη κόντρα στην σκληροτράχηλη Χέρτα και θα της βάλει δύσκολα. Απόψε, θα απουσιάζουν οι τραυματίες Εντικά και Βίλεμς.

Δείτε ακόμη:

Μπάγερν η υπερκυπελλούχος Ευρώπης, 2-1 τη Σεβίλλη στην παράταση
Αγχώθηκε η Μίλαν με Ζλάταν και Μπόντο, πέρασε 3-2
Η ΑΕΚ 1-0 τη Σεν Γκάλεν στην Ελβετία, με Βόλφσμπορυργκ στα πλέι οφ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις