Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Διπλάρα η Αϊντραχτ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Διπλάρα η Αϊντραχτ!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Μπαλάρα και 3-1 τη Χέρτα στο Βερολίνο - Αριστη εμφάνιση ο Τραπ - Καθάρισε από νωρίς το ματς, απλά μείωσαν οι γηπεδούχοι

Μπουντεσλίγκααγωνιστικό: Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία νίκησε 3-1 την Χέρτα Βερολίνου εκτός έδρας πιάνοντας πραγματικά καλή εμφάνιση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά, προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και πάλεψαν για να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν και δυσκόλεψαν τους τερματοφύλακες.

Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίλβα. Ενώ, έξι λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ντοστ. Η Χέρτα πάλεψε να πετύχει κάτι πριν το ημίχρονο αλλά έπεσε πάνω στην άμυνα της Άιντραχτ και τον Τραπ. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρίσκονταν πίσω στο σκορ, ωστόσο έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις. Το ματς ήταν αμφίρροπο και η κατοχή μοιρασμένη. Η Άιντραχτ ήταν απειλητική και έβαλε δύσκολα στην άμυνα των γηπεδούχων. Διεύρυνε την διαφορά της στο 71’ με το γκολ  του Ρόντε. Η Χέρτα το μόνο που κατάφερε να κάνει, ήταν να μειώσει έξι λεπτά αργότερα. Ο Χίντερεγκερ έβαλε αυτογκόλ και έκανε το 1-3. Στην συνέχεια, το ματς είχε φάσεις, είχε ένταση αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στο σκορ. Έτσι, η Άιντραχτ πήρε μια σημαντική νίκη.

Δείτε ακόμη:

Μπάγερν η υπερκυπελλούχος Ευρώπης, 2-1 τη Σεβίλλη στην παράταση
Αγχώθηκε η Μίλαν με Ζλάταν και Μπόντο, πέρασε 3-2
Η ΑΕΚ 1-0 τη Σεν Γκάλεν στην Ελβετία, με Βόλφσμπορυργκ στα πλέι οφ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις