Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζίτζι Χαντίντ παιδί: Γέννησε το μοντέλο – Οι πρώτες φωτογραφίες της κόρης της
LIFESTYLE

Τζίτζι Χαντίντ παιδί: Γέννησε το μοντέλο – Οι πρώτες φωτογραφίες της κόρης της

Τζίτζι Χαντίντ παιδί: Τρισευτυχισμένοι είναι η Τζίτζι Χαντίντ και ο σύντροφός της Ζέιν Μαλίκ οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς καθώς το Σαββατοκύριακο ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Τζίτζι Χαντίντ παιδί: Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Τζίτζι Χαντίντ, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Αν και οι φήμες ότι είχε γεννήσει είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές μέρες, ο πατέρας του παιδιού Zayn Malik επιβεβαίωσε χθες βράδυ το χαρμόσυνο γεγονός. Με ανάρτησή του στο Twitter επιβεβαίωσε ο Ζέιν Μαλίκ την ευχάριστη είδηση, γράφοντας: «Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιές και όμορφο. Είναι αδύνατο να προσπαθήσω να περιγράψω με λόγια πώς νιώθω τώρα.

Η αγάπη που νιώθω για αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα είναι πέρα από τη λογική. Είμαι ενθουσιασμένος που τη γνωρίζω, περήφανος που την αποκαλώ δική μου, και ευγνώμων για τη ζωή που θα έχουμε μαζί». Την ανάρτηση συνόδευσε με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου κρατά σφιχτά το χεράκι της κόρης του. «Το κορίτσι μας ήρθε στον κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο μας» έγραψε με τη σειρά της η Τζίτζι Χαντίντ στο instagram, κοινοποιώντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη νεογέννητη κόρη τους.

Η ανάρτηση του Ζέιν Μαλίκ στο Twitter μετά την χαρμόσυνη είδηση

Η Τζίτζι Χαντίντ κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της για αρκετό διάστημα, και αποκαλύφτηκε στα γενέθλιά της, που φέτος ήταν εντελώς διαφορετικά αφού δεν έγιναν σε κάποιο διάσημο μπαρ με ποτά και χορό αλλά στο αγρόκτημα της οικογένειάς της Χαντίντ στην Πενσυλβάνια όπου περνάει την καραντίνα. Το διάσημο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ είχε αποφασίσει να φωτογραφηθεί με φουσκωμένη κοιλιά, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Σε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών, που τράβηξαν οι Luigi και Iango, το 25χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε φορώντας ένα αέρινο φόρεμα, που αποκαλύπτει την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Στις φωτογραφίες η Τζίτζι Χαντίντ κρατά χαρούμενη την κοιλίτσα της, γράφοντας στη λεζάντα «μεγαλώνοντας έναν άγγελο». Η Χαντίντ είχε διαβεβαιώσει τους φανς της πως είναι καλά με την υγεία της και ασφαλής και πως η εγκυμοσύνη της πηγαίνει περίφημα, παρά το γεγονός πως δεν μοιράζεται το ταξίδι της στη μητρότητα με τους 55 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις