Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Φευγάτος ο Ζαμπά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Φευγάτος ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Θέλει να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος, δεν τον δίνει χωρίς ανταλλάγματα ο δικέφαλος - Το φλερτ με τη “Φλου” και τι ισχύει

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Θέμα έχει προκύψει στις τάξεις του ΠΑΟΚ με τον Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού δεν αποτελεί βασική επιλογή στα πλάνα του Πορτογάλου κόουτς Αμπέλ Φερέιρα. Ο «δικέφαλος του βορρά» δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει με μεταγραφή, αν δεν ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι. Ενώ, ο 22χρονος θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής μετά από την αποχή του λόγω του τραυματισμού του.

Έτσι, ο ίδιος έχει φέρει ήδη μερικές προτάσεις για δανεισμό του. Το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον Ζαμπά είναι αυτό της βραζιλιάνικης Φλουμινένσε, με τον 22χρονο να ψήνεται για επιστροφή στην χώρα του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, πως ο βραζιλιάνικος σύλλογος έχει κάνει ήδη πρόταση στον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να είναι ικανοποιητική για τους «ασπρόμαυρους».

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Η Φλουμινένσε

Τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, πως η Φλουμινένσε ναι μεν θέλει τον Ζαμπά, αλλά δεν προτίθεται να  καλύψει ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του. Πιο συγκεκριμένα, τονίζουν ότι η βραζιλιάνικη ομάδα, θέλει να καλύψει μόνο το 20% ή 30% από τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή του δικεφάλου. Κάτι που δεν ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν τον κύριο λόγο στις διαπραγματεύσεις, αφού ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023. Όμως, η επιθυμία του παίχτη να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, μπορεί να αλλάξει αρκετά τα έως τώρα ισχύοντα δεδομένα.

Δείτε ακόμη:

Καθαρή νίκη 2-0 την Ομόνοια ο Ολυμπιακός, προβάρει φανέλα με το αστέρι!
Ματσάρα και “Χ” στο Μόλντε, διπλό στη Γάνδη η Ντινάμο Κιέβου
Μπάσκετ – Τσάμπιονς Λιγκ: Φουλ δουλειά για F8!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις