Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΥΕΦΑ – Σούπερ Καπ: Οι συνήθεις ύποπτοι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΥΕΦΑ – Σούπερ Καπ: Οι συνήθεις ύποπτοι

ΟΥΕΦΑ - Σούπερ Καπ: Η Μπάγερν της περίπου μόνιμης 8άρας, κόντρα στη …περίπου μόνιμη τροπαιούχο του Γιουρόπα Λιγκ, τη Σεβίλλη!

ΟΥΕΦΑΣούπερ Καπ: Μεγάλη μάχη στον τελικό του ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ! Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Σεβίλλη στην Βουδαπέστη για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα γίνει με παρουσία κόσμου. Οι Βαυαροί ξεκίνησαν την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού σκόρπισαν με 8-0 την Σάλκε.

Το σύνολο του Χάνσι Φλίκ είναι καλοδουλεμένο, είναι μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος. Οι προσθήκες που έγιναν, απογείωσαν την Μπάγερν. Είναι αήττητη σε 31 αγώνες και είναι ουσιαστικά το φαβορί. Ακόμα, έχει και την παράδοση με το μέρος της, αφού σε 3 τελικούς με ισπανική ομάδα δεν έχει ηττηθεί ποτέ. Απόψε θα απουσιάζουν οι Νιάνζου και Κόμαν, ενώ ερωτηματικό υπάρχει και για τον Λεβαντόφσκι, που έχει ένα χτύπημα από το ματς με την Σάλκε.

ΟΥΕΦΑ – Σούπερ Καπ: Χωρίς επίσημο ματς

Από την άλλη, η Σεβίλλη κατέκτησε για ακόμα μια φορά το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε επίσημο παιχνίδι, συνεπώς δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Τερμάτισε στην πρώτη τετράδα της Λα Λίγκα και εξασφάλισε μια έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν αποχωρήσει δύο  σημαντικοί ποδοσφαιριστές (Μπανέγα, Ρεγκιλόν), ωστόσο έγιναν δυνατές προσθήκες, αφού επέστρεψε ο Ράκιτις, ενώ ήρθε και ο Ακούνια από την Σπόρτινγκ. Είναι αήττητη 21 ματς. Θα βάλει δύσκολα στους Βαυαρούς και θα κυνηγήσει το τρόπαιο στα ίσια. Απόψε, ο Λοπετέγκι θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του.

Δείτε ακόμη:

Καθαρή νίκη 2-0 την Ομόνοια ο Ολυμπιακός, προβάρει φανέλα με το αστέρι!
Ματσάρα και “Χ” στο Μόλντε, διπλό στη Γάνδη η Ντινάμο Κιέβου
Μπάσκετ – Τσάμπιονς Λιγκ: Φουλ δουλειά για F8!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις