Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστείες: Σπείρα… σαρανταποδαρούσα εξαρθρώνεται από την ΕΛΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστείες: Σπείρα… σαρανταποδαρούσα εξαρθρώνεται από την ΕΛΑΣ

Ληστείες: . Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί, 16 περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων, 11 οικιών, 10 αυτοκινήτων και 2 κλοπές μοτοσυκλετών.

Ληστείες: Καταστήματα, σπίτια, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, έμπαιναν στο στόχαστρο πολυμελούς σπείρας, που δρούσε εδώ και έναν χρόνο ιδιαίτερα σε Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη. Η σπείρα, που αποτελείτο από Έλληνες και Αλβανούς, όπως ανακοινώθηκε εξαρθρώνεται με τη σύλληψη οκτώ εκ των μελών της.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συνελήφθησαν, μετά από  επιχείρηση με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε, οκτώ άτομα (ηλικίας από 16 έως 29 ετών) μέλη της σπείρας. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δεκατρία 13 επιπλέον μέλη. Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, αναφέρει η Αστυνομία, «η συμμορία, αποτελούμενη από νεαρά άτομα, είχε συσταθεί τουλάχιστον από έτους και διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα, καθώς και κλοπές μοτοσυκλετών. Η δράση της οργάνωσης εκτείνετο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αλλά κυρίως στις περιοχές της Καλλιθέας και της Νέας Σμύρνης». Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί, 16 περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων, 11 οικιών, 10 αυτοκινήτων και 2 κλοπές μοτοσυκλετών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις