Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Ανοίγει η αυλαία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Ανοίγει η αυλαία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γιουρόπα Λιγκ - προαναγγελία: Στην Κύπρο ξεκινάνε οι μάχες του γ’ προκριματικού, ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται την Πολωνική Λεχ Πόζναν

23.09.2020 | 15:25

Γιουρόπα Λιγκπροαναγγελία: Δυνατό παιχνίδι και στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Απόλλων Λεμεσού αντιμετωπίζει την Λεχ Πόζναν για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ο νικητής του παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει μια εκ των Σαρλερουά – Παρτιζάν. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά την σεζόν και βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην πρώτη θέση και είναι αήττητοι.

Στο προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισαν (δύσκολα) τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 0-1. Το ατού της κυπριακής ομάδας είναι η επίθεση της, αφού σκοράρει αρκετά και παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή. Απόψε, θα απουσιάζουν οι αμυντικοί Γιούστε και Πέδρο αλλά και ο μέσος Χάμπος, που κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Σε φόρμα η Λεχ

Από την άλλη, η Λεχ Πόζναν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Κάνει καλές εμφανίσεις και μοιάζει έτοιμη για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο προκριματικούς αγώνες. Αρχικά απέκλεισε την Βαλμιέρα και στην συνέχεια πέρασε από την Χάμαρπι. Παίζει πολύ επιθετικά ανεξαρτήτου αντιπάλου. Νίκησε την Βάρτα στο πρωτάθλημα παίζοντας χωρίς αλλαγές και έτσι υπάρχει η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το βλέμμα της είναι στραμμένο στην Ευρώπη, αφού έχει μεγάλη ανάγκη τα χρήματα της διοργάνωσης. Απόψε, θα παραταχθεί πλήρης κόντρα στον Απόλλωνα, με μοναδική απουσία αυτή του βασικού τερματοφύλακα, Φαν Ντερ Χάαρτ, που είναι τραυματίας.

Δείτε ακόμη:

Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League
Προεκλογική συνάντηση κορυφής, Λιόλιου – Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ
ΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: “Όνειρό μας ο ομιλος”
Exit mobile version