Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλιμόνου παιδιά: “Στο σπίτι με βοηθάει η μαμά μου, μου τακτοποιεί τα βασικά”
LIFESTYLE

Αλιμόνου παιδιά: “Στο σπίτι με βοηθάει η μαμά μου, μου τακτοποιεί τα βασικά”

Αλιμόνου παιδιά: Η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τα σχέδιά της στην τηλεόραση και την πρόταση του σκηνοθέτη Δημήτρη Αποστόλου.

Αλιμόνου παιδιά: Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Τζίνα Αλιμόνου. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για το διάστημα της καραντίνας, την προσωπική της ζωή, την τηλεοπτική και θεατρική της επιστροφή, ενώ μοιράστηκε και μυστικά ομορφιάς με το τηλεοπτικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα, η Τζίνα Αλιμόνου είπε πως «η περίοδος της καραντίνας ήταν μια πλούσια περίοδος, δεν μπορώ να πω, δηλαδή ήμουν κατάκοπη στο τέλος της. Στο σπίτι με βοηθάει η μαμά μου, έρχεται μια φορά την εβδομάδα να μου κάνει κάποια ψώνια και να μου τακτοποιεί τα βασικά. Μετά μου κάνει και δυο-τρία ελληνικά φαγητά, γιατί εγώ μαγειρεύω στα παιδιά και ταϊλανδέζικα και κινέζικα φαγητά».

Για τα τηλεοπτικά της σχέδια, η Τζίνα Αλιμόνου αποκαλύπτει: «Εχω κάνει συζητήσεις με το Dot, δεν έχουν ολοκληρωθεί, πιστεύω ότι είναι μια πολύ μοντέρνα εκπομπή και μου πάει. Θα δούμε αν μπορώ να κάνω ίσως κάποια ενότητα, για κάποιο χρονικό διάστημα». Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε επίσης για την πρόταση που δέχθηκε πρόσφατα από τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Αποστόλου, να συμμετάσχει σε νέα θεατρική παραγωγή. «Τον Δημήτρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Με εξέπληξε στην αρχή η πρότασή του, αλλά μετά συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και μακάρι να προχωρήσει. Θα δούμε. Το θέατρο το σκέφτομαι, αλλά επίσης σκέφτομαι και τον χρόνο μου, γιατί είμαι λίγο στενά από χρόνους. Ναι, το αγαπώ όμως πολύ το θέατρο».

Τέλος, η Τζίνα Αλιμόνου έδωσε και συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας. «Εχω αρχίσει face yoga. Δεν κάνω μπότοξ», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις