Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – ΠΑΟΚ: Πλήρης στη Ρωσία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσάμπιονς Λιγκ – ΠΑΟΚ: Πλήρης στη Ρωσία

Τσάμπιονς Λιγκ - ΠΑΟΚ: Το πρώτο βήμα για την ιστορική πρόκριση σε όμιλο θα επιδιώξει να κάνει ο δικέφαλος του βορρά στην έδρα της Κράσνονταρ

Τσάμπιονς ΛιγκΠΑΟΚ: Το πρώτο βήμα για το όνειρο μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος του βορρά” αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη με 7-2 κόντρα στην Χίμκι, που ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία της. Επιθετικά είναι πολύ δυνατοί και σκοράρουν ακατάπαυστα. Όμως, αμυντικά κάνουν αρκετά λάθη και δεν έχουν μια σταθερή παρουσία. Ενώ, το μεγαλύτερο κενό τους παρουσιάζεται στα πλάγια, αφού τα μπακ τους ανεβαίνουν πολύ και αφήνουν ανοιχτούς χώρους.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι πιο προσεκτικοί, αφού έχουν μάθει από τον περσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό. Ακόμα, έχουν δώσει 8 παιχνίδια και έχουν ρυθμό. Απόψε, θα έχουν κάποιες απουσίες, επουσιώδεις και όχι ιδιαίτερα άξιες αναφοράς. Οι βασικοί της παίχτες είναι διαθέσιμοι και η 11άδα ίσως η καλύτερη δυνατή για ένα τόσο κρίσιμο παιχνιδι!

Τσάμπιονς Λιγκ – ΠΑΟΚ: Πλήρης ο ΠΑΟΚ

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει αποκλείσει ήδη δύο μεγάλους αντιπάλους πριν (Μπεσίκτας, Μπενφίκα) και καλείται να το κάνει και με την Κράσνονταρ. Είναι πολύ κοντά στο να εκπληρώσει το όνειρο και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έρχεται από την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην “Τούμπα”. Αμυντικά είναι πολύ σταθερός και έχει μια πολύ καλή εικόνα, ενώ και επιθετικά είναι αρκετά επικίνδυνος. Η ομάδα ήταν κουρασμένη και ετοιμαζόταν για το σημαντικό παιχνίδι με τους Ρώσους και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Οι “ασπρόμαυροι” είχαν δύσκολο ταξίδι χθες, αφού υπήρξε δίωρη καθυστέρηση λόγω βλάβης στο αεροπλάνο. Απόψε, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει νέες απουσίες να αντιμετωπίσει πέραν των γνώριμων απόντων Μάτος και Ζαμπά.

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Ρέι, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Κούτσια.

Δείτε ακόμη:

Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League
Προεκλογική συνάντηση κορυφής, Λιόλιου – Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ
ΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: “Όνειρό μας ο ομιλος”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις