Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Δώνης vs Covid-19!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Δώνης vs Covid-19!

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στη Σάλτσμπουργκ με απουσίες λόγω κρουσμάτων κορωναϊού - Η Σλάβια με Τέπλιτσε στο άλλο ματς της βραδιάς

Τσάμπιονς Λιγκπροαναγγελία: Έντονο ενδιαφέρον έχουν και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις τους Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντράρεται με την Σάλτσμπουργκ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει αποκλείσει ήδη τρεις αντιπάλους. Στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καλά, αφού έχει μια ισοπαλία και μια ήττα. Ακόμα, το Σαββατοκύριακο έγινε γνωστό, πως βρέθηκαν 6 παίχτες θετικοί στον κορωνοϊό και 7 μέλη  από το τεχνικό επιτελείο. Έκανε τεστ χθες και θα κάνει και σήμερα για να μπορέσει να γίνει το παιχνίδι.

Από την άλλη, η Σάλτσμπουργκ έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα. Έχει κακή παράδοση με ισραηλινές ομάδες, αφού έχει αποκλειστεί δύο φορές στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ, υπάρχουν αρκετά παράπονα από τους υπεύθυνους της ομάδας για την απόφαση να διεξαχθεί το παιχνίδι, αφού φοβούνται για την υγεία της ομάδας λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Σλάβια και Τέπλιτσε

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Σλάβια Πράγας αντιμετωπίζει την Μίντιλαντ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την μεγάλη νίκη με 5-1 κόντρα στην Τέπλιτσε. Θέλει να περάσει στους ομίλους της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και να πάρει τα πολυπόθητα χρήματα, με τα οποία θα μπορέσει να ενισχύσει το ρόστερ της. Δεν έχει ηττηθεί από ομάδα της Δανίας και είναι αήττητη στην έδρα της σε επίπεδο προκριματικών. Από την άλλη, η Μίντιλαντ έρχεται από τη νίκη κόντρα στην Λίνγκμπι. Θέλει να περάσει για  πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να αλλάξει το στάτους της, ενώ θέλει και την οικονομική ενίσχυση.

Δείτε ακόμη:

Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League
Προεκλογική συνάντηση κορυφής, Λιόλιου – Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ
ΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: “Όνειρό μας ο ομιλος”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις