Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σκάλωσε η Ρεάλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σκάλωσε η Ρεάλ

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Ισοπαλία 0-0 με τη Σοσιεδάδ εκτός έδρας - Νέ ανίκη η Γρανάδα, 2-1 την Αλαβές - Η Μπέτις 2-0 τη Βαγιαδολίδ

Λα Λίγκααγωνιστικό: Στραβοπάτημα από το ξεκίνημα για την «βασίλισσα», αφού ήρθε ισόπαλη 0-0 κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να μην έχουν ρυθμό. Τα λάθη ήταν αλλεπάλληλα και υπήρχε αρκετή ένταση. Η Ρεάλ έκανε φάσεις, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την εξαιρετική άμυνα των Βάσκων. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι. Δεν απειλήθηκαν από την Σοσιεδάδ, ωστόσο δεν μπόρεσαν και εκείνοι να γίνουν επικίνδυνοι. Οι φάσεις ήταν αρκετές αλλά τα τελειώματα δεν μπορούσαν να βρουν στόχο. Έτσι, η «βασίλισσα» ξεκινάει «στραβά» την προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η τρομερή Γρανάδα

Τρομερή Γρανάδα έκανε, συνέχισε το νικηφόρο σερί της. Οι Ανδαλουσιανοί επικράτησαν με 2-1 κόντρα στην Αλαβές και έκαναν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν το σκορ στο 7’ με τον Σολδάδο. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν γρήγορα. Στο 22’ ο Ζοσελού έκανε το 1-1. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για κάποιο ακόμα γκολ πριν το ημίχρονο αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο β’ μέρος, η Γρανάδα ανέβασε τον ρυθμό της και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Έκλεισε την Αλαβές και έκανε αρκετές φάσεις. Πίεσε για το γκολ και τελικά το πέτυχε. Στο 79’ ο Ματσίς έκανε το 2-1 και εξασφάλισε τη νίκη για την ομάδα του.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Μπέτις επικράτησε με 2-0 της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, κάνοντας το απόλυτο (Φεκίρ 10’ (πεν), Καρβάλιο 18’). Ενώ, η Ουέσκα ηττήθηκε με 0-2 από την Καντίθ (Νεγρέδο 11’, Πόμπο 83’).

Δείτε ακόμη:

Η Λειψία 3-1 τη Μάιντζ, χωρίς νικητή το Βόλφσμποργκ-Λεβερκούζεν
Όρθιος στο βόλο ο Αρης 1-0 με Μπρούνο Γκάμα και VAR
Τρίποντος στη Λαμία, 1-2 ο ΟΦΗ πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις