Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Οι …πρώην Ευρωπαίοι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Οι …πρώην Ευρωπαίοι

Σούπερ Λιγκ - 2η αγωνιστική: Από τη Λαμία φιλοξενείται ο ΟΦΗ, στο Βόλο δοκιμάζεται ο Αρης με υπηρεσιακό προπονητή τον Τόλη Τερζή

Σούπερ Λιγκ2η αγωνιστική: Με δυνατή αναμέτρηση συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η Λαμία υποδέχεται τον ΟΦΗ. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο και οι δύο ομάδες θα παίξουν ένα δυνατό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την «πικρή» ήττα με τον Άρη. Ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν απειλητικοί και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ. Στο β’ μέρος, κατέβασαν τον ρυθμό τους και τελικά ηττήθηκαν από έναν νωχελικό Άρη. Απόψε, δεν θα έχουν καθόλου απουσίες.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ έρχεται από δύο σερί κακές εμφανίσεις και θέλουν να πάρουν τη νίκη, που θα του τονώσει την ψυχολογία. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν αρκετά κακός και εν τέλει μοιράστηκε τους βαθμούς της ισοπαλίας με τον Παναιτωλικό. Ενώ, την Πέμπτη έληξε το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Έχει ένα κακό ρεκόρ στα εκτός έδρας παιχνίδια και θέλει να το αλλάξει.

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Βόλος και Αρης

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Βόλος υποδέχεται τον Άρη. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν, αφού στην πρεμιέρα νίκησαν εκτός έδρας τον Ατρόμητο. Εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και πέτυχαν δύο γκολ για να φτάσουν στη νίκη. Το σημερινό παιχνίδι είναι αρκετά πιο δύσκολο, αφού αντιμετωπίζει έναν δυνατότερο αντίπαλο, ωστόσο θα βάλουν δύσκολα στον Άρη και θα προσπαθήσουν να κάνουν το 2 στα 2. Οι Θεσσαλοί θα παραταχθούν πάνοπλοι κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Από την άλλη, οι «κίτρινοι» μπορεί να ξεκίνησαν με νίκη την σεζόν, ωστόσο την Πέμπτη ηττήθηκαν από την Κόλος Κοβαλίβκα 1-2 και έμειναν εκτός συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην πρεμιέρα είχαν μέτρια εικόνα. Ήταν αρκετά κακοί στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν να χάνουν. Όμως, στο β’ μέρος ανέβασαν τον ρυθμό τους και έκαναν την ανατροπή. Διαζύγιο με τον Μίχαελ Ένινγκ και στον πάγκο θα κάτσει ως υπηρεσιακός προπονητής ο Τόλης Τερζής.

Δείτε ακόμη:

Ανετα η ΑΕΚ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με Λιβάγια, Μάνταλο
Με το δεξί και δύο γκολ Χάλαντ η Ντόρτμουντ 3-0 την Γκλάντμπαχ
Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις