Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ματσάρα στο Λονδίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ματσάρα στο Λονδίνο

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Τσέλσι υποδέχεται την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ - Νιούκαστλ και Μπράιτον,  Σαουθάμπτον και Τότεναμ, Λέστερ με Μπέρνλι στα άλλα ματς

Πρέμιερ Λιγκπροαναγγελία: Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η Πρέμιερ Λιγκ. Στο παιχνίδι της βραδιάς η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ». Οι «μπλε» ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Έχουν ενισχυθεί αρκετά το καλοκαίρι και έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Θα κυνηγήσουν τον τίτλο και η νίκη απόψε, μπορεί να φανεί πολύ σημαντική για την συνέχεια.

Από την άλλη, οι πρωταθλητές Αγγλίας ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στην Λιντς. Η ομάδα παραμένει η ίδια και έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες με κυριότερη αυτή του Τιάγκο από την Μπάγερν. Θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και το αποψινό παιχνίδι, θα είναι μια πραγματική μάχη.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Ενδιαφέρον έχουν και τα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Νιούκαστλ υποδέχεται την Μπράιτον και η Λέστερ κοντράρεται με την Μπέρνλι. Νωρίς το μεσημέρι την αυλαία άνοιξε η Τότεναμ φιλοξενούμενη στην έδρα της Σάουθαμπτον.

Δείτε ακόμη:

Ανετα η ΑΕΚ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με Λιβάγια, Μάνταλο
Με το δεξί και δύο γκολ Χάλαντ η Ντόρτμουντ 3-0 την Γκλάντμπαχ
Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις