Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τρομερή Κρύσταλ Πάλας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τρομερή Κρύσταλ Πάλας

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Πέρασε με εμφατικό διπλό 1-3 στο Ολντ Τράφορντ! - Η Αρσεναλ 2-1 τη Γουέστ Χαμ - Εβερτονάρα για φίλημα 5-2 τη Γουέστ Μπρομ

Πρέμιερ Λιγκαγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ! Στο Λονδρέζικο ντέρμπι, η Άρσεναλ επικράτησε 2-1 της Γουέστ Χαμ. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν το νικηφόρο σερί, που έχουν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Η Άρσεναλ κυνήγησε το γρήγορο γκολ και τελικά το πέτυχε με τον Λακαζέτ στο 25’. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και πίεσαν για την ισοφάριση. Πάλεψαν σκληρά, έκαναν φάσεις και έβαλαν δύσκολα στους «κανονιέρηδες». Έτσι, λίγο  πριν την εκπνοή του ημιχρόνου έφεραν το ματς στα ίσια, αφού ο Αντόνιο έκανε το 1-1. Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και έπαιξαν δυνατά. Η επίθεση τους ήταν μόνιμος κίνδυνος για την άμυνα της Γουέστ Χαμ. Λίγο πριν το τέλος, ο Ενκέτια λύτρωσε την ομάδα του κάνοντας το 2-1.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε την σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία, ηττήθηκε με 1-3 από την Κρίσταλ Πάλας. Το παιχνίδι ξεκίνησε  με τους φιλοξενούμενους να σοκάρουν τους «κόκκινους διάβολους». Ο Τάουνσεντ έκανε το 0-1 στο 7’. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έκαναν φάσεις έκλεισαν την Κρίσταλ Πάλας, η οποία, αμύνθηκε εξαιρετικά και πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Η ώρα του Ζάχα

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν μια πραγματική μάχη για τις δύο ομάδες. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν και κυνήγησαν το γκολ. Ο Ζάχα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 74’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Λίγο αργότερα, ο Ντόνι Βαν ντε Μπέκ στο ντεμπούτο του έκανε το 1-2. Η απάντηση ήταν άμεση από την Κρίσταλ Πάλας. Ο Ζάχα έκανε το 1-3 σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Έβερτον κέρδισε με 5-2 την Γουέστ Μπρομ (Κάλβερτ- Λουιν  31’,62’, 66’, Ροντρίγκεζ 45’, Κιν 54’ – Ντιανγκανά 10’, Περέιρα 47’). Η Λιντς νίκησε 4-3 την Φούλαμ (Κόστα 5’,57’, Κλιχ 41’ (πεν), Μπάμφορντ 50’ – Μίτροβιτς 34’ (πεν), 67’, Ριντ 62’).

Δείτε ακόμη:

Ανετα η ΑΕΚ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με Λιβάγια, Μάνταλο
Με το δεξί και δύο γκολ Χάλαντ η Ντόρτμουντ 3-0 την Γκλάντμπαχ
Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις