Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπραντ Πιτ – Τζένιφερ Άνιστον: Το viral… φλερτ on air
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ – Τζένιφερ Άνιστον: Το viral… φλερτ on air

Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον: Η εμφάνιση των δύο ηθοποιών έγινε στο πλαίσιο της διαδικτυακής ανάγνωσης της ταινίας «Fast Times At Ridgemont High», μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς και το «πονηρό» φλερτ τους έγινε viral.

Μπραντ Πιτ – Τζένιφερ Άνιστον: Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκαν ξανά μαζί στην οθόνη και η ατάκα “Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι” ενθουσίασε όσους παρακολούθησαν το πρώην αγαπημένο ζευγάρι να φλερτάρει on air. Η εμφάνιση των δύο ηθοποιών έγινε στο πλαίσιο της διαδικτυακής ανάγνωσης της ταινίας “Fast Times At Ridgemont High”, μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς και το “πονηρό” φλερτ τους έγινε viral. Σε μια αστεία σκηνή της ταινίας, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Τζένιφερ Άνιστον πέφτει επάνω σε αυτόν του Μπραντ Πιτ, ο οποίος τη φαντάζεται τόπλες στο μπάνιο την ώρα που ψάχνει για μπατονέτες.

Ο Μόργκαν Φρίμαν διηγείται υπέροχα τη σκηνή καθώς περιγράφει την Λίντα ως “πανέμορφη”, λέγοντας: “Τα μάτια της είναι γεμάτα πόθο καθώς λέει…” και τότε συνεχίζει η Τζένιφερ Άνιστον λέγοντας στον Μπραντ Πιτ: “Γεια σου Μπραντ, το ξέρεις ότι πάντα σε έβρισκα πολύ χαριτωμένο. Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι. Θα έρθεις σε μένα;”. Όλοι οι ηθοποιοί γελούν με νόημα.

Στη συνέχεια, ο Μόργκαν Φρίμαν αφηγείται: “Τον πλησιάζει και τον αρπάζει για ένα φιλί, τον τραβά κοντά της… μετά τον σπρώχνει μακριά, ώστε να μπορέσει να την δει να ξεκουμπώνει το πάνω μέρος του μπικίνι της. Είναι έτοιμοι να κάνουν παθιασμένο έρωτα όταν ακούμε…” και τότε η Τζένιφερ Άνιστον διαλύει την ονειροπόληση του Μπραντ Πιτ, ρωτώντας τον: “Γεια Μπραντ, έχεις μήπως καμία μπατονέτα;”. Τότε ο Μπραντ Πιτ κουνάει αστεία το κεφάλι του καθώς διαβάζει: “Περίμενε, ένα λεπτό” με τον χαρακτήρα της Τζένιφερ Άνιστον να απαντά: “Θεέ μου, συγγνώμη… Δεν ήξερα ότι ήταν κάποιος εδώ” με τον ηθοποιό να αναφωνεί: “Κανένας δεν χτυπά την πόρτα εδώ;”.

https://www.instagram.com/p/CFR_tqKJco5/

Ο 56χρονος Μπραντ Πιτ υποδύθηκε τον ρόλο του Μπραντ Χάμιλτον (ρόλο που έπαιξε στην ταινία ο Τζατζ Ρέινολντ), ενώ η Τζένιφερ Άνιστον ερμήνευσε τη “βασίλισσα του λυκείου” Λίντα Μπάρετ. Στη σκηνή που μοιράστηκε διαδικτυακά το πρώην ζευγάρι, πραγματοποιείται μετά την άφιξη του Μπραντ σε ένα πάρτι δίπλα σε πισίνα που κάνει η μικρότερη αδερφή του, Στέισι Χάμιλτον, την οποία υποδύεται η Τζούλια Ρόμπερτς. Η Τζένιφερ Άνιστον κατά την ανάγνωση της ταινίας φορά ένα κόκκινο μπικίνι πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι, ενώ ο Μπραντ Πιτ ένα πειρατικό καπέλο, υποδυόμενος τον υπάλληλο σε ένα φαστ φουντ.

Στην ανάγνωση της ταινίας συμμετείχαν επίσης οι: Σον Πεν, Χένρι Γκόλντινγκ, Μάθιου Μακόναχι, Τζον Λέτζεντ, Τζίμι Κίμελ, Σία λαΜπεούφ και Μόργκαν Φρίμαν. Το εγχείρημα είχε ως σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανθρωπιστική οργάνωση CORE (Community Organized Relief Effort) που ιδρύθηκε από τον Σον Πεν και την REFORM Alliance στην μάχη κατά την πανδημίας του κορονοϊού.

Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ: Είκοσι χρόνια μετά κι ακόμη γίνονται viral

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου του 2000, προκαλώντας παροξυσμό στους εκατομμύρια θαυμαστές τους. Είχαν γνωριστεί το 1998 σε ένα τυφλό ραντεβού που οργάνωσαν οι ατζέντηδές τους. Έγιναν το «χρυσό ζευγάρι» του Χόλιγουντ, οι δυο πιο γοητευτικές προσωπικότητες της σόου μπιζ. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, ο γάμος της «Ελληνίδας» Άνιστον αντιμετωπίστηκε με πατριωτική περηφάνια.

Η Τζένιφερ πρωταγωνιστούσε στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» και ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης. Ο γάμος της με τον «πιο σέξι άντρα του κόσμου» πολλαπλασίασε τη διασημότητα και των δύο.  Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, η ζωή του «Μπραντ και της Τζένιφερ» φάνταζε παραμυθένια.

Η… “αντροχωρίστα”

Μέχρι που εμφανίστηκαν σύννεφα στον ορίζοντα, τα οποία άκουγαν στο όνομα «Αντζελίνα Τζολί». Η «αντροχωρίστρα» Τζολί Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ Αν η Τζένιφερ Άνιστον ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, η Αντζελίνα Τζολί ήταν η ιδανική femme fatale. Είχε σχέσεις με άντρες και γυναίκες, είχε φιλήσει τον αδερφό της στα Όσκαρ και αντάλλαζε φιαλίδια με το αίμα της, με τον πρώην σύζυγό της, Μπίλι Μπομπ Θόρντον. Το 2004, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Μπραντ Πιτ, στην ταινία «Mr and Mrs Smith». Η χημεία τους ήταν εκρηκτική, στην ταινία αλλά και στην πραγματικότητα.

Ήδη πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Πιτ απατούσε την Άνιστον με την Τζολί. Τον Ιανουάριο του 2005 το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ ανακοίνωσε ότι χωρίζουν.

Οι παπαράτσι εντόπισαν τον Πιτ με την Τζολί και τον υιοθετημένο γιο της, Μάντοξ, σε μια παραλία. Αν και η Τζολί δήλωσε ότι η σχέση τους ξεκίνησε μετά τον χωρισμό του Πιτ από την Άνιστον, τα tabloid και ο κόσμος στράφηκαν εναντίον της. Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith» Το διαζύγιο ήταν εξίσου δημοφιλές θέμα όσο και η σχέση τους. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντέδρασαν σαν να τους αφορούσε προσωπικά.

Οι πιο φανατικοί θαυμαστές του  ζεύγους διάβαζαν τα κουτσομπολίστικα έντυπα, που αποκαλούσαν την Τζολί «αντροχωρίστρα» και την κατηγορούσαν για τη διάλυση του γάμου. Στην Άνιστον έδωσαν τον ρόλο της «απατημένης συζύγου», ενώ ο Πιτ ήταν ο «ανόητος» που παρασύρθηκε από τα κάλλη της εξωτικής Τζολί.

Το δεύτερο διαζύγιο

Μετά το διαζύγιο, ενώ ο Πιτ και η Τζολί ζούσαν τον έρωτά τους, η Άνιστον έμεινε μόνη της. Τα media την παρουσίαζαν ως τη δυστυχισμένη πρώην σύζυγο, που είχε χάσει τον μοναδικό έρωτα της ζωής της, μια εντύπωση που ενισχύθηκε με διάφορες βραχύβιες σχέσεις. Μία δεκαετία αργότερα, η εικόνα της «γεροντοκόρης» έχει αρχίσει να εξασθενεί. Η Άνιστον δηλώνει βαθιά ερωτευμένη με τον αρραβωνιαστικό της, τον ηθοποιό Τζάστιν Θερού….

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα γύρισμα με τον Μπεν Στίλερ και τον Τζακ Μπλακ στην κωμωδία «Τροπική καταιγίδα». Οι δύο ηθοποιοί του Χόλιγουντ ήταν μαζί για 7 ολόκληρα χρόνια, καθώς έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012, παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά και χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2018.

Η… παντρεμένη σύντροφος του Μπραντ Πιτ

Οι φήμες ότι ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον και της Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ έχει νέα σύντροφο δεν είναι επιβεβαιωμένες, όμως τα διεθνή media θεωρούν σίγουρο το φλερτ με την 27χρονη καλλονή Nicole Poturalski. Πολλοί θεωρούν ότι μοιάζει εμφανισιακά με την Τζολί, πάντως το μοντέλο από τη Γερμανία κρατά χαμηλό προφίλ – αν και ο δεσμός τους λέγεται ότι μετράει αρκετούς μήνες.

Ο 56χρονος σταρ και η Νικόλ έκαναν μαζί διακοπές στην έπαυλη Σατό Μιραβάλ, που είχαν αγοράσει το 2011 οι «Μπραντζελίνα» για να στεγάσουν τον έρωτά τους στη Προβάνς της Γαλλίας. Η γνωριμία Πιτ-Ποτουράλσκι λέγεται ότι έγινε στο βερολινέζικο εστιατόριο Borchardt, το οποίο ο Πιτ, επισκέπτεται συχνά, μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Inglorious Basterds».  

Πρόκειται για την 27χρονη καλλονή Νικόλ Ποτουράλσκι, μοντέλο από τη Γερμανία με πολωνικές ρίζες στις οποίες πιθανότατα οφείλει -εκτός από το επώνυμο- και το DNA που της άνοιξε τις πόρτες στις διεθνείς πασαρέλες και την έβαλε στα εξώφυλλα των μεγάλων περιοδικών μόδας, εδώ και μια δεκαετία. Αν και όπως έχει γίνει γνωστό έχει τη βάση στο Βερολίνο, όπου και πέρασε την καραντίνα πίνοντας quarantini και διαβάζοντας, σύμφωνα με τις αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, ο χρόνος της μοιράζεται μεταξύ της γερμανικής πρωτεύουσας και του ηλιόλουστου Λος Άντζελες, ενώ μιλάει 5 γλώσσες. Η 27χρονη, είναι παντρεμένη με τον 68χρονο εστιάτορα Μέρι εδώ και 8 χρόνια. Σύμφωνα με μια πηγή, το ζευγάρι έχει «ανοιχτό γάμο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις