Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 40χρονη αγνοουμένη Μουζάκι: Βρέθηκε το αυτοκίνητο, όχι η ίδια
ΕΛΛΑΔΑ

40χρονη αγνοουμένη Μουζάκι: Βρέθηκε το αυτοκίνητο, όχι η ίδια

40χρονη αγνοουμένη Μουζάκι: Την ίδια στιγμή, η κακοκαιρία έχει στοιχίσει τη ζωή σε δύο άτομα, μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο χωριό Βασιλί, στα Φάρσαλα κι έναν 63χρονο κτηνοτρόφο.

40χρονη αγνοουμένη Μουζάκι: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που έπεσε και παρασύρθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου στο Μουζάκι Καρδίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το mouzakinews.gr, το όχημα ανήκει στην 40χρονη γυναίκα, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής. Το αυτοκίνητο εντόπισε πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία. Μέχρι στιγμής, πάντως δεν έχει εντοπιστεί η 40χρονη οδηγός του αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή, η κακοκαιρία έχει στοιχίσει τη ζωή σε δύο άτομα, μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο χωριό Βασιλί, στα Φάρσαλα κι έναν 63χρονο κτηνοτρόφο που αγνοείτο από την Παρασκευή στη Μαγουλίτσα Καρδίτσας.

 «Ιανός»: Συγκλονιστικό βίντεο με διάσωση ηλικιωμένου στα Φάρσαλα

Μια ακόμη συγκλονιστική διάσωση έκαναν οι άνδρες της ΕΜΑΚ στο Σταυρό Φαρσάλων το πρωί του Σαββάτου. Αυτή τη φορά, οι άνδρες της ΕΜΑΚ, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό του μέσα σε μια τεράστια λίμνη νερού. Ο ηλικιωμένος είχε εγκλωβιστεί στο σημείο λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που έχουν πλήξει την ευρύτερη περιοχή από χθες. Ένα δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τις προσπάθειες διάσωσης κατοίκων της Παλαιοκαρυάς. Στο βίντεο φαίνεται η διάσωση κατοίκου από χείμαρρο που απειλούσε να τον καταπιεί.

Δείτε video από την Καρύτσα στην Λίμνη Πλαστήρα

Εγκλωβισμένο βρίσκεται επίσης ζευγάρι ηλικιωμένων στο σπίτι του στο χωριό Καστανιά του δήμου Καρδίτσας καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας έπεσε η στέγη την ώρα που κοιμόντουσαν. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Καρδίτσας προσπαθεί να φτάσει στο σημείο για να απεγκλωβίσει τους δύο ηλικιωμένους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις