Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Πρώτη σέντρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Πρώτη σέντρα

Serie A - προαναγγελία: Η φιλόδοξη Φιορεντίνα υποδέχεται την Τορίνο και η αλλαγμένη Βερόνα φιλοξενεί τη Ρόμα που... ορφάνεψε από Τζέκο

Serie A – προαναγγελία: Μπαίνει στο χορό και η Serie A. Η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Τορίνο στο «Αρτέμιο Φράνκι». Οι «Βιόλα» έκαναν μια μέτρια σεζόν, ωστόσο με την αλλαγή προπονητή έχουν ανεβάσει τον ρυθμό τους. Φέτος, θέλουν να τα πάνε καλύτερα και να πετύχουν τους στόχους τους. Έχουν κάνει μεταγραφές και έχουν διατηρήσει τον βασικό τους κορμό. Απόψε, δεν έχουν πολλές απουσίες.

Από την άλλη, η Τορίνο κρατήθηκε στο Καμπιονάτο με δυσκολία. Αυτό έχει προκαλέσει εκνευρισμό στις τάξεις της ομάδας. Ήρθε νέος προπονητής και έγιναν αρκετές μεταγραφές. Έχει δύσκολο έργο και αξίζει να σημειωθεί, πως δεν έχει κερδίσει την Φιορεντίνα εκτός έδρας από το 1976. Έχει απουσίες αλλά δεν είναι σοβαρές.

Serie A – προαναγγελία: Η Βερόνα με τη Ρόμα

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ελλάς Βερόνα υποδέχεται την Ρόμα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μια πολύ καλή σεζόν, αφού έφτασαν μια ανάσα από το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έμεινε ο προπονητής της ομάδας, ωστόσο έγιναν αρκετές πωλήσεις και έφυγαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές. Φέτος, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Από την άλλη, η Ρόμα τερμάτισε εκτός τετράδας και πήρε σαν εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Άλλαξε ο ιδιοκτήτης της ομάδας και δεν έχουν γίνει όσες μεταγραφές θα ήθελαν. Η πιο αξιόλογη ήταν αυτή του Πέδρο, αναμένεται να έρθει και ο Μίλικ, ενώ αποχώρησε ο Τζέκο. Απόψε, θα έχει και αρκετές απουσίες.

Δείτε ακόμη:

Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League
Αλλού το μυαλό του ΠΑΟΚ, 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα
Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις