Αθήνα

°C

Τρίτη

11

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αρνητές μάσκας: Έξαλλος ο frontman των Twisted Sister
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αρνητές μάσκας: Έξαλλος ο frontman των Twisted Sister

Αρνητές μάσκας: Μία μέρα νωρίτερα, βίντεο που κατέγραφαν το σόου μιας ομάδας αρνητών της μάσκας σε ένα κατάστημα στο Φορτ Λόντερντειλ είχαν γίνει viral, προκαλώντας την αντίδραση του frontman των Twisted Sister.

Αρνητές μάσκας: Έξαλλος είναι ο τραγουδιστής των θρυλικών Twisted Sisters με αρνητές της μάσκας που χρησιμοποίησαν το πασίγνωστο κομμάτι της μπάντας «We’re not gonna take it» σε ένα event τους στη Φλόριντα. «Όχι… αυτοί οι εγωιστές μ@@κες δεν έχουν ούτε την άδεια ούτε την ευλογία μου να χρησιμοποιούν το τραγούδι μου για τον βλακώδη σκοπό τους» έγραψε σε tweet ο Dee Snider την Τετάρτη.

Μία μέρα νωρίτερα, βίντεο που κατέγραφαν το σόου μιας ομάδας αρνητών της μάσκας σε ένα κατάστημα στο Φορτ Λόντερντειλ είχαν γίνει viral, προκαλώντας την αντίδραση του frontman των Twisted Sister. Σε ένα από τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο YouTube, μέλη της ομάδας παρελαύνουν στο κατάστημα υπό τους ήχους του hit του συγκροτήματος και χωρίς μάσκα, αψηφώντας τους κανονισμούς που ισχύουν για τις εμπορικές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη New York Post, μέλη της ομάδας ισχυρίζονται στα κλιπ ότι με τις πράξεις τους «απελευθερώνουν» τους πελάτες και τους υπαλλήλους του καταστήματος, προτρέποντας τους πάντες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Δείτε ακόμη
Μέσα στα γεμάτα λεωφορεία της Αττικής: «Δεν πιστεύω στον κορονοϊό, με προσβάλλει η χρήση μάσκας»
Γονέας επιτέθηκε σε διευθύντρια σχολείου – Της ζήτησε να βγάλει τη μάσκα
Προκαλεί ιερέας στην Κοζάνη: “Βγάλτε όλοι τις μάσκες, ο κορονοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις τον σταυρό”
Στην Ινδονησία, τιμωρούν τους αρνητές μάσκας με έναν “βάρβαρο” τρόπο
Χρυσή Ολυμπιονίκης ζήτησε «συγγνώμη» μετά από σχόλιο που έκανε κατά τη χρήση μάσκας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις