Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουμουτσάκος – Θεία Κοινωνία: Το tweet του υπουργού μετά τη φωτογραφία από την εκκλησία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος – Θεία Κοινωνία: Το tweet του υπουργού μετά τη φωτογραφία από την εκκλησία

Κουμουτσάκος - Θεία Κοινωνία: «Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Κουμουτσάκος – Θεία Κοινωνία: Τη λύπη του για τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας και τον εμφανίζει να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία στο ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, χωρίς καμία προφύλαξη για τον κορωνοϊό εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γεώργιος Κουμουτσάκος. «Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση» έγραψε ο κ. Κουμουτσάκος στο Twitter. «Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας» συμπλήρωσε.

Τι είπε ο Χαρδαλιάς

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς σχολίασε: «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» τόνισε ο υφυπουργός χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Κουμουτσάκου. Ο κ. Χαρδαλιάς συνέχισε λέγοντας: «Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα». Θυμίζουμε πως μια άλλη εικόνα από αυτή που είναι ευρέως διαδεδομένη εξέπεμψε χθες ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Την είδηση και την φωτογραφία ανήρτησε το σάιτ Romfea.gr, το οποίο εξειδικεύεται στα εκκλησιαστικά θέματα και παρουσίασε την επιλογή του Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνήσει χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης ως «απάντηση στον καθηγητή Δερμιτζάκη για την Θεία Κοινωνία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις