Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Λαμπροπούλου σήμερα: “Δεν μου φέρθηκε η ζωή όπως μου αξίζει”
LIFESTYLE

Μαρίνα Λαμπροπούλου σήμερα: “Δεν μου φέρθηκε η ζωή όπως μου αξίζει”

Μαρίνα Λαμπροπούλου σήμερα: Αποκαλυπτική η Μαρίνα Λαμπροπούλου που μίλησε για τη ζωή της και την απώλεια του συντρόφου της αφότου απέκτησαν παιδί.

Μαρίνα Λαμπροπούλου σήμερα: Άκρως συγκινητική ήταν η συνέντευξη της Μαρίνας Λαμπροπούλου, την οποία γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90 μέσα από την εκπομπή “3 2 1 ΑΝΤ1”. Η χορεύτρια και ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Love it για τον θάνατο του συντρόφου της λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού τους. “Αν κάνω ένα φλας μπακ δεν μου φέρθηκε η ζωή έτσι όπως μου αξίζει γιατί θεωρώ ότι είμαι καλό παιδί” είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι προσπάθησε να είναι δυνατή μετά την απώλεια. “Όταν “έφυγε” ο πατέρας του παιδιού μου προσπαθούσα να μην λυγίζω μπροστά στο παιδί. Στη ζωή πρέπει να προχωράμε πάντα με αισιοδοξία” σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο ερωτευμένη ήταν. “Το παιδί ήρθε την περίοδο που ήμασταν πολύ ερωτευμένοι. Το θέλαμε το παιδί. Είπα στον πατέρα του παιδιού μου ότι θέλω ένα κομμάτι από σένα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι πέρασε δύσκολα τις πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού καθώς ήταν μόνη της στο σπίτι αφού ο σύντροφός της λόγω της οικονομικής κρίσης βρισκόταν στο εξωτερικό.”Ήταν ζητούμενό μου να κάνω οικογένεια. Πάντα ήθελα να έχω έναν σύντροφο που να με προσέχει και να τον προσέχω” είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου η οποία σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει μιλήσει ακόμη πιο ανοιχτά για τον πατέρα του γιου της και τις συνθήκες του θανάτου του.

Συγκεκριμένα, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί ο σύντροφός της, πέθανε ξαφνικά στα 47 από ανεύρυσμα εγκεφάλου, στην Καβάλα όπου έμεναν τότε, αλλάζοντας για πάντα τη ζωή τους. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο γιος τους ήταν αυτός που βρήκε νεκρό τον πατέρα του στο σπίτι. Μάλιστα ανέφερε ότι ο γιος της, βραβεύτηκε στο σχολείο για την ανδρεία του και την ψυχραιμία του, όταν ένα πρωί βρήκε τον μπαμπά του νεκρό. Πλέον η Μαρίνα έχει επιστρέψει στην Αθήνα και έχει ανοίξει σχολή χορού στη Νέα Σμύρνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις