Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσιόδρας κορονοϊός: Στο “πορτοκαλί” η Αττική – Οι νοσηλευόμενοι έχουν φτάσει τους 554
ΕΛΛΑΔΑ

Τσιόδρας κορονοϊός: Στο “πορτοκαλί” η Αττική – Οι νοσηλευόμενοι έχουν φτάσει τους 554

Τσιόδρας κορονοϊός: "Έχουμε ένα δεύτερο κύμα κορονοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι σαφές αυτό", είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Τσιόδρας κορονοϊός: Νέα μέτρα για την Αττική ανακοίνωσε με δήλωσή του ο πρωθυπουργός, μετά από σύσκεψη που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο του υπ. Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, με επίκεντρο την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού. “Έχουμε ένα δεύτερο κύμα σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι σαφές αυτό” είπε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ αναφερόμενος στα νεότερα στοιχεία στάθηκε ιδιαίτερα στην Αττική. “Ο μετακινούμενος μέσος όρος των τελευταίων επτά ημερών ανεβαίνει, γεγονός που είναι επίσης δείγμα της κυκλοφορίας στην Αττική περισσότερο”, συμπλήρωσε. “Στον χάρτη θετικότητας η Αττική ξεπερνά το 5%. Έχει μία σταδιακή άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που βάζουν την Αττική στο πορτοκαλί”, δήλωσε ο ίδιος.

“Ο αριθμός των νοσηλευομένων είναι πλέον στους 554, είναι περίπου στο 20 με 30% των κλινών, ανάλογα την περιοχή που βλέπει κανείς”, σημείωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, προσθέτοντας ότι “αυτός είναι ένας από τους δείκτες που καθοδηγούν τη λήψη περισσότερων μέτρων, σε ό,τι αφορά τις περιοχές της Αττικής”.

Δείτε ακόμη
Έκτακτο μήνυμα Μητσοτάκη – Έρχονται νέα μέτρα για την Αττική
Έκκληση Άδωνι – “Να αποφύγουμε νέο lockdown, θα είναι τεράστια η ζημιά”
Ο Νικόλας Σεβαστάκης αποθεώνει τον Τσιόδρα: “Ο τρόπος με τον οποίο είπε τη λέξη ελπίδα…”
«Καμπανάκι» ΠΟΥ για την Ευρώπη: Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις