Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προσφυγικό Καρά Τεπέ: Αποδοχή της νέας δομής
ΕΛΛΑΔΑ

Προσφυγικό Καρά Τεπέ: Αποδοχή της νέας δομής

Προσφυγικό Καρά Τεπέ: Κατά τον υγειονομικό έλεγχο που γίνεται σε όσους εισέρχονται στη δομή, προέκυψαν συνολικά μέχρι σήμερα 174 κρούσματα της νόσου του κορονοϊού.

Προσφυγικό Καρά Τεπέ: Άλλοι 2.000 περίπου πρόσφυγες και μετανάστες μπήκαν στη νέα δομή του Καρά Τεπέ από το πρωί. 7.000 έχουν μπει από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της. Κατά τον υγειονομικό έλεγχο που γίνεται σε όσους εισέρχονται στη δομή, προέκυψαν συνολικά μέχρι σήμερα 174 κρούσματα της νόσου του κορονοϊού. Στο σύνολο τους τέθηκαν σε υγειονομική απομόνωση σε ειδικό χώρο, ο οποίος έχει δημιουργηθεί.

 

Δέκα κρούσματα στη δομή του Κουτσόχερου στη Λάρισα

Στο μεταξύ δέκα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στη δομή προσφύγων στο Κουτσόχερο στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε ένα κρούσμα αρχικά, με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου ατόμου, με συνέπεια να βρεθούν άλλα εννέα άτομα θετικά στον ιό. Οι εξελίξεις επιβάλλουν να τεθεί σε καραντίνα η δομή, προκειμένου να μην υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά.

Στο μεταξύ αυτή την στιγμή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύονται 13 άτομα στο λοιμωδών, 4 άτομα είναι διασωληνωμένα στη ΜΕΘ και τέλος στον ειδικά διαμορφωμένο 4ο όροφο, βρίσκονται άλλα δύο άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό και ακόμη δύο που θεωρούνται ύποπτα.

Δείτε ακόμη

23,8 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα από την Κομισιόν για την ενίσχυση των συνόρων
Εξαρθρώθηκαν δυο παράνομα μίνι καζίνο στην Αττική – 3 άτομα στον εισαγγελέα
Cappuccino coast: Γέμισε αφρούς η παραλία στις Φρίκες Ιθάκης – Βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις