Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάνος Ρεντούμης πέθανε: Σοκ στον κόσμο του θεάτρου
ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Ρεντούμης πέθανε: Σοκ στον κόσμο του θεάτρου

Πάνος Ρεντούμης πέθανε: Σοκ στον κόσμο του θεάτρου και της τηλεόρασης προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Πάνου Ρεντούμη.

Πάνος Ρεντούμης πέθανε: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Πάνος Ρεντούμης και την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας. «O πόνος φέτος δεν έχει τέλος.. Ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ένας αξιαγάπητος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που μας έδεσαν τόσα πολλά στην ζωή και την δουλειά που τόσο λάτρευε, έφυγε ξαφνικά… Βαριά η οδύνη αγαπημένε μου φίλε.. Σε χαιρετούν όλοι οι ηθοποιοί….» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από τη σύζυγό του Άντα. Oι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πνευμονικό οίδημα.

Ο Πάνος Ρεντούμης έγινε κυρίως γνωστός από το σήριαλ Ρετιρέ. Συμμετείχε κατά καιρούς σ πολλές γνωστές σειρές, όπως Έγκλημα και πάθος, Αληθινοί Έρωτες, Αν μ΄ αγαπάς, Ανατομία ενός Εγκλήματος, Μια στιγμή 2 Ζωές, Το Τρίτο Στεφάνι, Πάνω από το νόμο κ.α. Ο γνωστός ηθοποιός είχε παίξει και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις έχοντας στο βιογραφικό του συνεργασίες με αναγνωρισμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες ενώ ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός στον καλλιτεχνικό κόσμο.

O πόνος φετος δεν εχει τέλος..Ενας απο τους καλύτερους μου φίλους, ενας αξιαγάπητος ηθοποιος , ενας ανθρωπος που μας…

Julkaissut Σπύρος Μπιμπίλας Perjantaina 18. syyskuuta 2020

Δείτε ακόμη

«Εγωιστές μ@@κες!» – Έξαλλος ο frontman των θρυλικών Twisted Sister με τους αρνητές της μάσκας
Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η συλλεκτική φωτογραφία με τον γιο τους από το 1984

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις