Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Πρεμιέρα Ολυμπιακού

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Πρεμιέρα Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 2η αγωνιστική: Ο πρωταθλητής υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο φετινό του ματς πρωταθλήματος

18.09.2020 | 12:29

Σούπερ Λιγκ2η αγωνιστική: Δυνατό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι γηπεδούχοι έρχονται από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, ολοκληρώνοντας το νταμπλ. Έχουν κάνει μια εξαιρετική σεζόν και θέλουν φέτος να την επαναλάβουν. Μάλιστα, για να το πετύχουν αυτό έχουν κάνει αρκετές μεταγραφικές κινήσεις και έχουν ενισχύσει το ήδη ποιοτικό ρόστερ με έμπειρους παίχτες.

Το σημερινό παιχνίδι θα είναι ένα δυνατό τεστ πριν τον αγώνα με την Ομόνοια την ερχόμενη Τετάρτη, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε, από τους «ερυθρόλευκους» θα απουσιάζουν οι Βρουσάι (θετικός στον κορωνοϊό) αλλά και ο Πέπε, που είναι τραυματίας.

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Ομάδα του προπονητή

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με το δεξί την σεζόν, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό. Σήμερα, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να κάνει το 2 στα 2. Είναι μια δυνατή ομάδα και έχει μεγάλη πειθαρχία. Ακολουθεί πιστά το πλάνο του προπονητή του. Αυτό έκανε και κόντρα στο «τριφύλλι», περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει. Το ίδιο θα κάνει και απόψε, αφού είναι ένας παραδοσιακά δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Εντός έδρας οι Αρκάδες είναι αήττητοι από τον Δεκέμβρη και θέλουν να παίζουν εξίσου καλά και εκτός έδρας. Σήμερα θα έχουν μερικές απουσίες, αλλά θα προσαρμοστούν και θα βάλουν δύσκολα στους Πειραιώτες.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League
Exit mobile version