Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φλάβιο Μπριατόρε κορονοϊός: Ο 70χρονος τα κατάφερε και στέλνει ένα “δυνατό” μήνυμα
ΚΟΣΜΟΣ

Φλάβιο Μπριατόρε κορονοϊός: Ο 70χρονος τα κατάφερε και στέλνει ένα “δυνατό” μήνυμα

Φλάβιο Μπριατόρε κορονοϊός: O 70χρονος βγήκε νικητής από αυτή τη μάχη, μάλιστα όπως αποκάλυψε μέσω των προσωπικών του social media, δεν ήταν η μεγαλύτερη που έχει δώσει έως σήμερα.

Φλάβιο Μπριατόρε κορονοϊός: Ο Ιταλός που οδήγησε την Benetton (1994-1995) και τη Renault (2005-2006) στην κορυφή του μαγικού κόσμου της Formula 1, ανησύχησε άπαντες όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό Covid-19. O 70χρονος βγήκε νικητής από αυτή τη μάχη, μάλιστα όπως αποκάλυψε μέσω των προσωπικών του social media, δεν ήταν η μεγαλύτερη που έχει δώσει έως σήμερα.

«Δεν έχω καμία πρόθεση να υποβαθμίσω τον Covid-19 αλλά ήμουν άρρωστος και πέρυσι. Πολύ άρρωστος, είχα πνευμονία. Μεταφέρθηκα και τότε στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε και ήμουν σε άσχημη κατάσταση. Καμία σχέση με ότι βίωσα τις προηγούμενες 24 μέρες. Τώρα πέρασα 3-4 μέρες στο νοσοκομείο και μετά ήμουν στο σπίτι της Daniela Santanche (σ.σ. Ιταλίδα πολιτικός). Θεωρώ πως είναι χρέος μου να μιλήσω για την εμπειρία μου γιατί διαπίστωσα πως ο Covid-19 μπορεί να νικηθεί και η συλλογική ψυχολογική υστερία δεν πρέπει να βρίσκει τροφή», έγραψε ο Briatore που πριν προσβληθεί από τον κορωνοϊό είχε ταχθεί κατά των μέτρων της ιταλικής κυβέρνησης και επηρέαζαν αρνητικά τις επιχειρήσεις του.

Μπορείς να θεραπευτείς από τον Covid-19

«Μπορείς να θεραπευτείς από τον Covid-19. Σίγουρα μας κάνει ευάλωτους τους αλλά σας λέω πως μπορείς να θεραπευτείς. Ήμουν άρρωστος δύο ημέρες, τις υπόλοιπες η κατάστασή μου ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με όταν είχα πνευμονία. Πρόκειται για ένα μεγάλο πρόβλημα, όμως η Ιταλία έχει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα από τον Covid-19. Τη ζήλια, το φθόνο, την κακία. Ακόμα κι όταν τα νέα είναι θετικά, τα παρουσιάζουν σαν αρνητικά. Η μεγάλη μάχη αφορά στο να επιστρέψουμε στη δουλειά, να συνεχίσουμε κανονικά τις ζωές μας και να διασφαλίσουμε πως ο κορωνοϊός δεν θα μας οδηγήσει στην πείνα. Πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες που ορίζουν οι γιατροί, συμπεριλαμβανομένης της μάσκας, του πλυσίματος των χεριών, των αποστάσεων, πρέπει όμως να έχουμε επανεκκίνηση στη χώρα. Να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό σοβαρά αλλά να επιστρέψουμε στην παραγωγή», έγραψε ο Briatore.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις