Μαθητής Κερατσίνι – κορονοϊός: Συναγερμός για κρούσμα σε σχολείο

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητής Κερατσίνι – κορονοϊός: Συναγερμός για κρούσμα σε σχολείο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαθητής Κερατσίνι - κορονοϊός: Ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε τον Διευθυντή του σχολείου στο Κερατσίνι, ότι είχε γίνει λάθος στο πρώτο αποτέλεσμα του τεστ και ότι τελικά ο μαθητής είναι θετικός στον κορονοϊό.

17.09.2020 | 09:27

Μαθητής Κερατσίνι – κορονοϊός: Συναγερμός έχει σημάνει σε Γυμνάσιο στο Κερατσίνι καθώς όπως έγινε γνωστό ένας μαθητής διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο Ant1, αλαλούμ επικράτησε στο σχολείο καθώς η διάγνωση έγινε με… καθυστέρηση. Συγκεκριμένα, υπήρχαν πληροφορίες για έναν μαθητή με υψηλό πυρετό. Το νεαρό παιδί έκανε το τεστ το αποτέλεσμα του οποίου αρχικά ήταν αρνητικό. Ωστόσο, στην συνέχεια ακολούθησε και δεύτερη ενημέρωση που ακύρωνε την πρώτη, σύμφωνα με την οποία «έγινε κάποιο λάθος» και τελικά το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Το αποτέλεσμα από αυτό το «λάθος», ήταν ο μαθητής με κορωνοϊό να κυκλοφορεί κανονικά στο σχολείο και να έχει έρθει σε επαφή με τους συμμαθητές του και καθηγητές. Όπως είναι αναμενόμενο, γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί είναι ανάστατοι και περιμένουν να δουν τι θα «δείξει» η ιχνηλάτηση που θα πραγματοποιηθεί.

Δείτε ακόμη

Σύψας: Αναμφίβολα πάμε σε lockdown αν δεν αποδώσουν τα νέα μέτρα -Δίνουμε 10 με 15 μέρες
Ανησυχία από την αύξηση των διασωληνωμένων: Στην Εντατική 14χρονη από την Κηφισιά
Επανέρχεται η απειλή lockdown στην Ελλάδα – SOS από τους γιατρούς, αυξάνεται η πίεση στις Εντατικές
Exit mobile version