Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – Αρης: Τον κατέβαλε το άγχος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – Αρης: Τον κατέβαλε το άγχος

Γιουρόπα Λιγκ - Αρης: Πλήρωσε τα πολλα λάθη της άμυνας και ηττήθηκε από τους Ουκρανούς, 2-1 και αποκλεισμός από τη συνέχεια

Γιουρόπα ΛιγκΑρης: «Αυτοκτόνησε» ο Άρης. Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν με 1-2 από την Κόλος Κοβαλίβκα και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να μην μπορούν να βρουν τον ρυθμό τους. Δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν και είχαν στραμμένα τα βλέμματα τους στην άμυνα.  Όσο περνούσε η ώρα, οι ομάδες άρχισαν να ανεβάζουν το τέμπο και να προσπαθούν να γίνουν επικίνδυνες. Οι Ουκρανοί είχαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 0-1 στο 33’, αλλά ο Σμίρνι δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά την φάση. Τρία λεπτά αργότερα ο Άρης είχε δοκάρι στο φάουλ του Ματίγια. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και σκόραραν αμέσως με τον Νόβακ στο 47’. Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα. Ο Γκάμα με ωραία ενέργεια στο 55’ έκανε το 1-1. Η ομάδα του  Ένινγκ παρά την ισοφάριση έκανε πολύ κακή εμφάνιση αμυντικά και υπέπεσε σε σοβαρά λάθη. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και στο 62’ πήραν το προβάδισμα με τον Αντιούχ.

Γιουρόπα Λιγκ – Αρης: Πρώτη ήττα στου Χαριλάου από το 1968!

Οι «κίτρινοι» πίεσαν, έκλεισαν την Κόλος στα καρέ της και πίεσε για ένα δεύτερο γκολ. Δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε. Αυτή η ήττα ήταν η πρώτη του Άρη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση  στο Χαριλάου από το 1968.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Νόβακ 47’, Γκάμα 55’, Αντιούχ 62’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λιονέλ Τσούντι (Ελβετία), Βοηθοί: Ματίας Σμπρίσα (Ελβετία), Πασκάλ Χίρτσελ (Ελβετία)

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Σάσα, Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκανέα (Μάνος 70’), Τζέγκο, Ματίγια, Φετφατζίδης, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο, Κρίστιαν Λόπεθ.

ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ (Ρ. Κοστίσιν): Βόλινετς, Ζοζούλια, Χάβρις, Πετρόφ, Νόβακ, Γιέμετς, Μπογκντάνοφ, Ζαντόια, Σμίρνι, Αντιούχ, Λισένκο.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις