Γιουρόπα Λιγκ – Αρης: Με το μυαλό στην Ριέκα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – Αρης: Με το μυαλό στην Ριέκα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γιουρόπα Λιγκ - Αρης: Κόντρα στην Κόλος Κοβαλίβκα στις 21.00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” - Νεότευκτη ομάδα η αποψινή αντίπαλος

17.09.2020 | 12:43

Γιουρόπα ΛιγκΑρης: Μπαίνει στην μάχη του Γιουρόπα Λιγκ ο Άρης. Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν την Κόλος Κοβαλίβκα στις 21:00 στο «Κλ. Βικελίδης». Ο νικητής του ζευγαριού θα κοντραριστεί με την Ριέκα στον 2ο προκριματικό γύρο. Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν για δεύτερη σερί χρονιά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φέτος, θέλουν να φτάσουν στους ομίλους, αφού πέρυσι αποκλείστηκαν από την Μόλντε, παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

Οι κίτρινοι μπορεί να ξεκίνησαν την φετινή σεζόν με νίκη, ωστόσο παρουσίασαν ένα κακό πρόσωπο. Έχουν τις μονάδες να πετύχουν κάτι καλό και θέλουν να το πράξουν. Είναι το φαβορί του ζευγαριού αλλά θα πρέπει να προσέξουν, να μην πέσουν στην «παγίδα». Απόψε, η ομάδα του Ένινγκκ θα παραταχθεί πλήρης .

Γιουρόπα Λιγκ – Αρης: Μόλις 8 ετών!

Από την άλλη, η Κόλος είναι μια νεοσύστατη ομάδα, αφού μετράει μόλις 8 χρόνια. Ιδρύθηκε το 2012 και μέχρι το 2015 ήταν ακόμα ερασιτεχνικού επιπέδου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία του ουκρανικού πρωταθλήματος και τερμάτισε στην 6η θέση. Στην φετινή πρεμιέρα ηττήθηκε από την Σαχτάρ, ωστόσο διέσυρε την Λβίβ και ανέβασε το ηθικό της. Απόψε, είναι το πρώτο της μάτς σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπως και του προπονητή της. Ενώ, δεν θα έχει και καμία απουσία κόντρα στον Άρη. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο και θα έχει προκλήσεις και για τις δύο ομάδες.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League
Exit mobile version