ΑΕΚ – μεταγραφές: Αγκαλιά με Σάκχοφ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Αγκαλιά με Σάκχοφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - μεταγραφές: Σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις με τον Ουκρανό πρώην μέσο του ΠΑΟΚ που έχει μείνει ελευθερος

17.09.2020 | 09:33

ΑΕΚμεταγραφές: Μια ανάσα από την ΑΕΚ είναι ο Γιέβγεν Σάκχοφ. Ο Ουκρανός μέσος τα βρήκε σε όλα με την «ένωση» και αναμένεται να έρθει στην χώρα μας την Παρασκευή για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με το «Sport24.gr» οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αρχίσει τις συζητήσεις με τον 30χρονο από την Τετάρτη. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά, που ο Ουκρανός θα αγωνιστεί στην χώρα μας, αφού είχε περάσει και από τον ΠΑΟΚ.

Στους «κιτρινόμαυρους» ο Σάκχοφ θα υπογράψει ως ελεύθερος και θα καλύψει τα κενά στο κέντρο της ομάδας. Σε ένα χώρο, που η ΑΕΚ «πονάει». Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την Λέτσε στο Καμπιονάτο. Όμως, η ομάδα υποβιβάστηκε και δεν θέλησε να αγωνιστεί μαζί της στην δεύτερη κατηγορία, έτσι έμεινε ελεύθερος. Με την φανέλα της πέτυχε 1 γκολ σε 24 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Η καριέρα του

Ο Γιέβγεν Σάκχοφ γεννήθηκε το 1990 στην ουκρανική πόλη Ντνιπροπετρόφσκ και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ντνίπρο. Με την ομάδα της γενέτειρας του αγωνίστηκε εως το 2016 και μαζί της έφτασε ως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ το 2015. Ενώ, είχε περάσει και από την Άρσεναλ Κιέβου ως δανεικός. Έπειτα αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο, κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ελλάδας. Ακόμα, είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League
Exit mobile version