Bachelor – τραυματισμός: “Παίκτρια χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο”

LIFESTYLE

Bachelor – τραυματισμός: “Παίκτρια χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Bachelor - τραυματισμός: Ο εγκλεισμός στο Bachelor και η πίεση φαίνεται πως έβγαλαν την παίκτρια εκτός εαυτού και άρχισε να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο.

16.09.2020 | 21:06

Bachelor – τραυματισμός: Πανικός προκλήθηκε στο σπίτι του Bachelor καθώς παίκτρια του ριάλιτι φαίνεται πως βγήκε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με μανία το κεφάλι της στον τοίχο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι συμπαίκτριές της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, ενώ από τις φωνές τους διεκόπησαν χθες βράδυ τα γυρίσματα. Επί τόπου έσπευσε ο διευθυντής παραγωγής αλλά και άλλα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, καθώς και γιατροί. Κατά τις ίδιες πηγές, αιτία του κακού ήταν ο εγκλεισμός και η πίεση από τη διαδικασία την αποχώρησης που οδήγησαν τη διαγωνιζόμενη σε αυτό το ξέσπασμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε και μάλιστα πολύ σοβαρά.

Οι… κακουχίες

Πάντως το περιβάλλον μέσα στο παιχνίδι φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, όπως προέκυψε και από την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, πρωταγωνιστής του ριάλιτι.

Ο γοητευτικός εργένης είχε μιλήσει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λέγοντας πως προσπαθεί να δώσει χρόνο σε όλες τις κοπέλες, να τις καταλάβει και να μιλήσει μαζί τους. “Και όταν γίνεται αυτό μπροστά σε όλες, υπάρχουν άλλες κοπέλες που έρχονται και μας διακόπτουνε, σπρώχνει η μία την άλλη” σημείωσε, “καρφώνοντας” τις κυρίες της έπαυλης που διεκδικούν την καρδιά του.

“Ευαίσθητοι άνδρες όπως εγώ, θα ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστούν” τόνισε.

Δείτε ακόμη

Στο ΕΣΡ ο ΣΚΑΪ – Θα απολογηθεί για το Big Brother

Exit mobile version