Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λίγκα – προαναγγελία: Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λίγκα – προαναγγελία: Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής

Σούπερ Λίγκα - προαναγγελία: Όλα έτοιμα για την έναρξη της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σούπερ Λίγκα – προαναγγελία: Είναι γεγονός πως το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζεται αλλά με… δόσεις! Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο άδειο «Γεώργιος Καραισκάκης» τον Αστέρα της Τρίπολης, ο οποίος την περασμένη Κυριακή νίκησε στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της πρωτεύουσας της Αρκαδίας τον Παναθηναϊκό με 1-0! Ενώ στην άδεια Τούμπα ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη του επί της Λάρισας την περασμένη Παρασκευή με  1-0 θα αγωνιστεί τον πληγωμένο Ατρόμητο Αθηνών. Πρέπει να τονίσω πως έχουν αναβληθεί οι αγώνες του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Σμύρνης για να δοθεί χρόνος στις ομάδες αυτές ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας. Έτσι δεν έχουν οριστεί το πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής με την Λάρισα και με τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Γι’ αυτό υποστηρίζω πως βλέπουμε εφέτος από την αρχή του μάλιστα, ένα πρωτάθλημα με… δόσεις

Σκούρα για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Η ΑΕΚ ύστερα από την ήττα της από τον Ολυμπιακό με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος πραγματοποιεί επικίνδυνη έξοδο στο Αγρίνιο, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό ο οποίος θα θελήσει να αποδείξει πως η περσινή του εμφάνιση ήταν μια κακή παρένθεση! Άλλωστε το 1-1 που πήρε στο Ηράκλειο παίζοντας την περασμένη Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ αποδεικνύει πως εφέτος στην ομάδα του Αγρινίου έχουν αλλάξει και πρόσωπα και πράγματα! Από την πλευρά της η ΑΕΚ έχει έρθει στο Αγρίνιο με όλα τα βασικά της όπλα. Ο Ιταλός προπονητής της Μάσιμο Καρέρα έχει πάρει και τους παίκτες που ήρθαν πρόσφατα με μεταγραφή στην Ένωση και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα τους χρησιμοποιήσει. Θα προσέξει πολύ την άμυνα της η ΑΕΚ γιατί από εκεί θα ξεκινούν οι επιθέσεις και φυσικά δεν θέλει να έχει την ζημιά που έπαθε ο Παναθηναικός στην Τρίπόλη!

Η δεύτερη ευκαιρία της Λαμίας

Μετά την ψυχρολουσία που υπέστη το Σάββατο στην πρώτη αγωνιστική ήμερα στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελιδης» στο Χαριλάου όπου ο Άρης νίκησε την Λαμία με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή (η Λαμία είχε προηγηθεί με 0-1 και ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει και να ανατρέψει το 0-1 σε 3-1 υπέρ του) και με παίκτες που… ήρθαν από τον πάγκο. Την Κυριακή λοιπόν στο γήπεδό της αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ που κι’αυτός προέρχεται από άτυχο (1–1) με τον Παναιτωλικό αποτέλεσμα στο «Γεντί Κουλέ» στο Ηράκλειο. Έτσι και οι δυο ομάδες που θα παρατάξουν όλα τους τα όπλα θα προσπαθήσουν να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης κάνοντας μια νέα αρχή. Δίνοντας στον εαυτόν τους μια… δεύτερη ευκαιρία.  Πρέπει να υπογραμμίσω πως και οι δύο έχουν τις ίδιες πιθανότητες νίκης! Κι’αυτό επειδή και οι δυο παρουσιάζονται εφέτος και είναι ισοδύναμες.

Ντέρμπι νικητών στον Βόλο

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι γίνεται την Κυριακή στον Βόλο. Εδώ οι δυο ομάδες που είχαν νικήσει στην πρώτη αγωνιστική, ο Βόλος εκτός έδρας στο Περιστέρι τον Ατρόμητο Αθηνών με 2-0 και ο Άρης στο Χαριλάου ανατρέποντας το εις βάρος του 0-1 σε μεγάλη νίκη 3-1 επί της Λαμίας. Δίκαια λοιπόν είναι το ντέρμπι της ημέρας. Ένα ντέρμπι με τα όλα του. Γεγονός είναι πως τόσο ο Βόλος όσο και ο Άρης διαθέτουν καλούς παίκτες ικανούς να πάρουν την νίκη. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι είναι ένα κλικ πιο πάνω τεχνικά (έχει πιο τεχνίτες ποδοσφαιριστές) από τους γηπεδούχους. Ασφαλώς όμως και όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα δεν υπάρχουν φαβορί στο ποδόσφαιρο. Βόλος Άρης σε έναν αγώνα που ενδεχομένως να επικρατήσει η ισοπαλία.

Δείτε ακόμη
«Χαστούκι» στον Ερντογάν η νίκη του ΠΑΟΚ
Όχι στα τετελεσμένα στη διαιτησία
Όλα τα σενάρια ανοιχτά στα πλέι άουτ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις