Ολυμπιακός – μεταγραφές: Φλερτάρουν τον Καμαρά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Φλερτάρουν τον Καμαρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Ετοιμάζουν πρόταση στην Φιορεντίνα αλλά οι νταμπλούχοι θα τον δώσουν μόνο με ποσό “Τσίμικα”

16.09.2020 | 11:11

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Έντονο ενδιαφέρον για τον Καμαρά εξέφρασε η Φιορεντίνα. Ο 23χρονος μέσος έχει πολλούς μνηστήρες μετά από την επιτυχημένη του σεζόν με τους “ερυθρόλευκους”. Οι εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ ανέβασε την αξία του και πολλές ομάδες από το εξωτερικό ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του, με τελευταία την Φιορεντίνα. Αυτό αναφέρουν και τα ιταλικά μέσα. Οι “βιόλα” αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση για να κάνουν δικό τους τον μέσο από την Γουινέα. Ωστόσο, δεν θα είναι τόσο εύκολη η απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον Καμαρά, αφού, είναι βασικό γρανάζι του κέντρου του. Όμως, αν υπάρξει πρόταση, που θα καλύψει τις απαιτήσεις του, τότε θα είναι πιο εύκολο να υπάρξει συμφωνία. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα συζητήσει μια ενδεχόμενη πώληση του, μόνο αν λάβει πρόταση του ύψους των 20 εκατομμυρίων ευρώ, θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Φεύγει με …λεφτά Τσιμίκα

Οι άνθρωποι της Φιορεντίνα γνωρίζουν τις απαιτήσεις των “ερυθρόλευκων” και ξέρει πως να κινηθεί, αν θέλει να κάνει δικό της τον 23χρονο. Την περασμένη σεζόν, ο Μάντι Καμαρά μέτρησε 7 γκολ και 5 ασσίστ σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Είχε, δε, καταλυτικό ρόλο στην επιτυχημένη σεζόν της ομάδας. Ακόμα, υπάρχει και το ενδεχόμενο ο μέσος από την Γουινέα, να πουληθεί για ένα ποσό, όπως αυτό που κατέβαλε η Λίβερπουλ για τον Κώστα Τσιμίκα.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League
Exit mobile version